Glo Minerals - laatu ja tyylikkyys samassa paketissa

Glo Minerals on arvostettu meikkisarja, joka on saanut lukuisia alan palkintoja. Suomeen sarja ei kuitenkaan ole rantautunut ennen tätä vuotta. Glo Minerals esiteltiin Suomessa showroomilla huhtikuun lopulla.
Sain itsekin huhtikuussa pari tuotetta testiin ja tykästyin varsinkin huulia turvottavaan huulikiiltoon. Sen koostumus on täydellinen ja huulista todella tulee täyteläisemmät. Olen jo kuuden vuoden ajan pitänyt luottokiiltonani Diorin lip maximaizeria - tämä peittoaa tehokkuudellaan senkin.

Glo Mineralsin löydät facebookista ja siellä pystyt seuraamaan missä lehdissä sarjasta on kirjoitettu, ihailemaan kauniita kuvia ja paljon muuta. Glo Minerals on myös mukana I Love Me -messuilla 11.-13.10 Helsingin messukeskuksessa. Infoan tästä aiheesta lähempänä enemmän.


En tiedä miksi, mutta olen ollut jotenkin todella skeptinen mineraalimeikkien suhteen. Tällaisista päähänpinttymistä on aika vaikea päästä eroon - onneksi Glo Mineral osui matkani varrelle ja muutti käsitykseni.
Olen tykästynyt sarjaan niin vahvasti, että aion ottaa sitä myös oman liikkeeni valikoimiin syksyn aikana.
Paitsi sarjan laadukkuus, myös yksinkertaisen tyylikkäät pakkaukset vetoavat minuun.


Koska itselläni kävi tuuri, haluan osan siitä jakaa teidän kanssanne. Voitin nimittäin kesällä Glo Mineralsin arvonnasta kaksi glam on the go meikkisettiä. Yksi ihminen ei tarvitse kahta ja siksi haluankin arpoa sen toisen pakkauksen teidän kanssa. On ihana arpoa sellaista, johon itse uskoo ja on tuotteet todennut hyviksi.


Vihjailinkin muutama viikko sitten, että tulossa on arvonta, joka on tarkoitettu vain blogini liittyneille lukijoille. Tämä kiitoksena siitä, että ilman teitä ei kirjoittaminen olisi niin mielekästä. Te piristätte minua ja nyt on minun vuoro piristää teitä.


Glam on the go - meikkisetti sisältää seuraavat tuotteet:Sheer Tint Base, läpikuultava meikinpohjustusvoide Bronze Sunlight, aurinkopuuteriLid Primer, tasoittaa ihon pinnan. Tekee silmämeikin levityksestä helpompaa ja saa sävyt loistamaan eläväisempinä ja kestämään luomilla pidempään.Vedenkestävä ripsiväri, musta. 2kpl huulikiiltoja, Poppy ja Nude

Arvontaan voivat osallistua kaikki blogini liittyneet lukijat. Kommentoi postausta kertomalla millä nimellä löydyt lukijoista ja muista myös laittaa sähköpostiosoitteesi kommenttiisi. Jos et ole vielä liittynyt lukijaksi, voit tehdä sen nyt ja silloin olet myös oikeutettu osallistumaan arvontaan.  Arvonta käynnistyy nyt ja päättyy perjantaina 30.8 klo.22.00.Onnea kaikille arvontaan tasapuolisesti! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

teija Haverinen,
Osallistun 😊 nimellä teija haverinen
teija.hav@gmail.com
www.blogger.com/profile/128108827327142031
rappiolapsi,
Jeij mukana oon! Rappiolapsi iina.laine@hotmail.com
www.blogger.com/profile/146127361595845651
Alina,
HAHAHAH Alinaeveliina nimellä ja alinaeveliina@gmail.com 😉
www.blogger.com/profile/120390473583407389
Alina,
Hups. Se onkin pelkkä Alina 😃
www.blogger.com/profile/120390473583407389
Anonymous
,
osallistun!
jenni.jii@hotmail.fi
Sirpan Soketit,
Osallistus
tzirpis@gmail.com
www.blogger.com/profile/013085541933574572
Anonymous
,
nina-toivonen@luukku.com
Anonymous
,
Kuka voitti
Anonymous
,
Minäkin olen ollut skeptinen mineraalimeikkejä kohtaan, mutta olisi kiva kokeilla niitä kuitenkin ja katsoa, että miten ne oikeasti toimivat. 😊
Krista / krisha(at)netti.fi