Glo Minerals - täyteläisten huulien mahdollistaja

Nyt olisi viikon sisään kolmannen arvonnan aika kauneuteen liittyen. Mutta miksipä ei - jokainen varmasti kaipaa piristystä tähän pimeyteen. Pakko myöntää, että taas tuo kammottava pimeys yllätti minut. Syytän sitä myös siitä, että flunssa yrittää tehdä tuloaan.
Mutta nyt ei ole aikaa sairastaa. Viikonloppuna on päästävä I Love Me -messuille!


Kirjoittelinkin teille elokuussa enemmänkin Glo Mineralsista meikkisetti -arvonnan yhteydessä. Lähestyvien messujen ansiosta sain nyt arvottavaksi teille ihanan trion sarjan lempparituotteestani.
Otsikosta varmasti moni jo arvasikin mistä tuotteesta on kyse. Joo, siitä ihan mahtavasta Lip Plumperista, eli huulia turvottavasta huulikiillosta. <3
Olen huulipuna/kiilto addikti. Glo Mineralsin valikoima näiden tuotteiden osalta on todella kattava. Glo:n Lip Plumper on ehdottomasti tehokkaampi kuin mikään vastaava tuote jota olen testannut.
Glo Minerals on vasta tänä vuonna saatu Suomenkin markkinoille ja messuilla kaikilla on mahtava tilaisuus tulla tutustumaan sarjaan. 
Glo Mineralsin löytää I Love Me -messujen osastolta 6 K 98.
Jos olette messuille tulossa niin pistäkäähän tuo osaston numero talteen. Ja arvatkaapa mitä - olen itse paikalla tuolla osastolla lauantaina ja sunnuntaina. Kanssani pääsee tutustumaan näihin ihaniin huulimeikkeihin.
Ja arvatkaapa mitä osa 2, MUA JÄNNITTÄÄ. Samalla olen kuitenkin älyttömän innoissani tästä hienosta mahdollisuudesta päästä mukaan messujen vilinään ihan uudella tavalla. 

Vaikka et pääsisi messuilla käymään niin ei huolta, joku onnellinen pääsee tutustumaan sarjaan näiden ihanien huulikiiltojen merkeissä.
Kaikki kolme kiiltoa ovat Lip Plumpereita. Eikö olekin aika herkulliset värit?


Arvonta käynnistyy NYT ja päättyy perjantaina 11.10 klo.22.00 Kommentoimalla tätä postausta olet mukana arvonnassa. Sähköpostiosoitteen kirjoittaminen riittää osallistumiseen, mutta tottakai muutakin saa kirjoitella. Liittymällä blogini lukijaksi olet mukana arvonnassa kahdella arvalla. Tämä koskee myös jo liittyneitä lukijoita, muistathan mainita sen kommentissasi.  Tasapuolisesti onnea kaikille arvontaan! <3  
 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonymous
,
Mä oon huulikiiltojen suurkuluttaja, mutta en kuitenkaan ole vielä löytänyt mitään tiettyä merkkiä jonka nimeen vannoisin 😉 diina.laakso@hotmail.com
Anonymous
,
mardd-@hotmail.com
Essi,
Ihan täydellinen toi oranssi sävy!!

essihaapaniemi@hotmail.com
www.blogger.com/profile/065037220412445406
Nanna,
Mukana kahdella arvalla 😊 Heti kiinnostuin noista meikeistä, oon tulossa lauantaina messuille joten todellakin tuun kattoon mitä kaikkee glo mineralssilla on tarjota 😊

johanna__90@suomi24.fi
www.blogger.com/profile/000803543532933609
zeepra,
Makeita ovat! kahdella osallistun. x_unrated at hotmail.com
www.blogger.com/profile/088047229732373975
maruska,
Kahdella mukaan 😊.
mariestrange(a)hotmail.com
www.blogger.com/profile/003563279397309093
kaisis,
kahdella mukana,liityin lukijaksi.
kaimasika(at)gmail(piste)com
www.blogger.com/profile/172411080406321612
Anonymous
,
Ihanat <3
Piipahdin taas tuota pikaa suit sait sukkelaan.
garanbola(at)gmail.com
Inna Haataja,
Tupla-arvalla messissä 😊 inna.haataja@gmail.com
www.blogger.com/profile/149289903598167943
Anonymous
,
henna.tiensuu@hotmail.com