Good day

Pitkäperjantai tuli juuri niin hyvään saumaan kuin haaveilinkin. Pitkät unet, kodin siivoilua, ihania pääsiäisherkkuja ja aikaa rakkaan kanssa.
Katsottiin tänään se uusin Hobittikin - tykkäsin kovasti.

Operaatio muistikortin purkukin on päässyt tänään alkuun. Kohta on postausta luvassa ja paljon. Olen itsekin ihan innoissani kun kaikkea niin kivaa on viimeisen viikon aikana tapahtunut. <3

Aamusta menen muutamaksi tunniksi töihin ja sitten saa jatkaa rentoilua aina tiistaihin asti.
Ja mikä parasta - tuleville päiville on luvattu ihan huippua säätä. Jos vaan teillä on mahdollisuus niin nauttikaahan aurinkoisesta säästä.
Itse istuin jo tänään tunnin verran etupihan portailla lukemassa lehteä. Tuuli oli aika pureva, mutta ballerinoissa sinnikkäästi istuin ja toivoin jalkapöytieni ruskettuvan. :D Loppupäivän vietinkin villasukissa.

Kuva: Heli Roosmäe
 Viikon aikana on tupsahdellut kuvia blogigaaloista sivulta jos toiseltakin. Minusta tilaisuuksissa olevat kuvausseinät on kivoja, mutta luovat aikamoiset paineet kuvissa onnistumisesta. Nyt kävi tuuri ja onnistuin suht hyvin pariinkin otteeseen.
Olin elämäni ensimmäisessä Aussie Blog Awards tapahtumassa ihanan Erikan aveccina. <3
Suhasin gaalaan vesisateessa suoraan töistä, mutta onneksi oranssi huulipuna pelasti kaiken ja toi asuun edes pienesti "sitä jotain".
Kirjoittelen illasta vielä lisää isomman kuvasaldon kanssa.

Nyt yöpalaksi mämmiä ja sitten unille.  Mahtavaa pääsiäisen jatkoa kaikille! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Emilia,
Oot jotenkin ihanan rennolla otteella kirjoitettua tekstiä, tykkään ♥ odotan innolla kuvia ja tekstistä sun kertomana kyseistä tapahtumasta, vaikka olenkin monesta blogista jo siitä lueskellut 😊 sun tekstit ei kyllästytä koskaan ja saat aiheesta kun aiheesta purtua tekstiä, sellaista jota lukee mielellään päivästä toiseen! Jatka samaan malliin, ihailen sua kovasti ♥
www.blogger.com/profile/173539808745238223
Ansku,
Voi viude mitkä kengät teillä on kummallakin! Ihanat 😊
www.blogger.com/profile/021981307145626234
Reetta Ekström,
Voi kiitos Emilia superihanasta kommentistasi! <3
Olen aina tykännyt kirjoittamisesta, ihan mahtavaa kuulla, että tekstiäni on kiva lukea. 😊)
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Reetta Ekström,
Älä muuta sano, kiitos kovasti Ansku! <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Gabriela K,
Reetta Ekström,