Haamu on herännyt, oletko valmis?

Kevään merkeistä keltaisin on annettu ja tämän päivän aikana se keltaisin kuvasto löytyy postilaatikosta. En tiedä, johtuiko torstainen fiilikseni tästä tiedosta, mailista löytyneestä linkistä vai ihan vaan siitä, että tänään ulkona tuntui ensimmäisen kerran lämpimältä. Facen puolella jo hehkutinkin, että tänään se tapahtui, minulla oli kevätfiilis! <3
Blogin facebook sivuja pääset seuraamaan tästä.

Olen huono käymään alennusmyynneissä, mutta Stockmannin Hullut Päivät, ne on tehny minua varten. Lieneekö lapsuudesta asti siellä käynti saanut aikaan sen, että olen nyt lähes puolitoista vuotta ollut rakastunut keltaiseen väriin. Olkoon syy mikä tahansa, niin keltaisesta en enää luovu taikka hulluista päivistä.

Haamu alkoi huhuilemaan facessa heti pääsiäisen jälkeen. Hullut päivät facebook ryhmä on hauska, sinne kannattaa ehdottomasti liittyä niin pääsee hyvälle fiilikselle jo etukäteen: http://www.facebook.com/hullutpaivatgalnadagar.
Ihan pakko jakaa teillekin sivuilta löytynyt kuva, ettei vaan jää ajankohta unholaan.


Monille hullut päivät tarkoittavat hulluna shoppailua. Kyllä, itsekin olen sieltä huippulöytöjä tehnyt, mutta viimeisien vuosin aikana on hullujen päivien kohokohdaksi nousseet ystävät. Suuntaan aina Helsinkiin yöksi tai pariksi, jotta on aikaa nähdä kaikkia ja vaihtaa kuulumisia.

Tällä kertaa hullarien saldona en tulekaan esittelemään löytöjäni vaan hyvällä tuurilla ulkona napsittuja asukuvia. Sain torstaina takaisin viikkoja kadoksissa olleen innostuksen pukeutumiseen ja nyt päässä pörrää ideoita, että mitä kokonaisuuksia ensi viikolla pakkaisin mukaan.
Odotan myös kovasti laatuaikaa ystävien kanssa. Nyt sitä on luvassa enemmän kuin ennen, koska yövyn ystävieni luona. Täytyy muistaa pakata villasukat mukaan, koska jotenkin vaan villasukat ja ystävien kanssa höpöttely kuuluu yhteen. En kyllä tiedä, että miksi, mutta sellainen fiilis itselläni on.

Viikonloppuna olisi ohjelmassa uusien kynsien teko itselleni. Keltaisen lisäksi myös oranssi on yksi tämän hetken suosikeistani. Olenkin suunnitellut, että tekisin neon oranssit kynnet ja nimettömät tulisi hopealla glittergeelillä. Mutta sen näkee sitten viikonloppuna.

Onko jollain muuten jo hullareille tärppejä nettikuvaston selailun jäljiltä? :)
Kiitos kovasti jo tulleista postausideoista, varmasti tulen näistä osan toteuttamaan! <3 Lisää ideoita voi käydä jättämässä edelliseen postaukseeni, johon pääset suoraan tästä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit