HAAVE

Postaus toteutettu yhteistyössä Kalevala Korun kanssa.


Haaveita, niitä uskoisin löytyvän meiltä jokaiselta. Niin pieniä kuin isojakin haaveita on elämämme täynnä. Toiset haaveet ovat toteutettavissa ja toiset haaveet ovat olemassa juuri siksi, että arjesta on välillä hyvä irtaantua vain sen vuoksi, että voi haaveilla.
Tänä kevään olen haaveillut monistakin asioista. Tajunnut taas selvemmin sen, että kaikki haaveet eivät vaan toteudu, vaikka kuinka toivoisit. Mutta sitten on niitä haaveita, jotka toteutuvat ja yksi omistani on nyt tässä, sinun ruudullasi. Nimittäin tämä blogi. Haave omasta blogista oli mielessä pitkään ja nyt se on toteutunut.
Mistä sinä haaveilet juuri nyt?  

Kun Kalevala Koru ehdotti yhteistyötä Haave-sarjaan liittyen tuntui se heti jotenkin mun jutulle. Silloin blogi ja moni muukin asia oli vasta vain haave, mutta hennot ja kauniit korut antoivat haaveilleni tavallaan siivet. Yksi oikea sana, oikeaan aikaan, voi olla juuri se ratkaiseva tekijä. Koru, jonka nimi on Haave, on jotain todella kaunista ja tärkeää. Haave, joka kulkee mukanasi aina ja saa sinut muistamaan sen korun antajaa.
Olen viime aikoina vähän harmitellut sitä, että miten vähäiseksi korujen käyttö on itselläni jäänyt. Ihailen aina muiden kauniita koruja, mutta itse tunnun lähtevän liikenteeseen aina sellaisella vauhdilla, että korujen valintaan ei jää aikaa. Kyllähän mulla koruja on, jopa niitä yläasteen aikaisia Kalevala Korujakin löytyy laatikoiden kätköistä. Silloin Kalevala Korut olivat todella iso juttu ja varsinkin Kalevalan sormuksia käytettiin paljon. Haaveilin koruista kauan ja sitten rippilahjaksi saaduilla rahoilla toteutin haaveeni ja hankin hopeisen sormuksen, jossa riippui sydän. Samasta sarjasta taisin hankkia myös riippuvat korvakorut.

 Korvakorut olivat joskus tärkein asusteeni. Jossain kohtaa tärkeimmän asusteen paikan varasti isot sormukset ja sitten oli rannekorujen ja statement kaulakorujen aika. Vielä reilu viikko sitten olisin kirjoittanut tänne, että nykyään korujeni käyttö on nollassa, käytän ainoastaan rannekelloa, silloin kun muistan. 
Mutta näiden kuvien ottamisen jälkeen jokin muuttui. Kun pujotin kauniit Haave-sarjan korvakorut korviini tajusin, että olen ikävöinyt korvakorujen tuomaa tunnetta jo kauan. Tunnetta siitä, että olen jotenkin enemmän naisellinen, vaikka tyylini onkin yleensä rento ja jopa sporttinen. Rakkauteni korvakoruja kohtaan nousi takaisin pintaan siinä määrin, että näiden korvakorujen lisäksi, olen käyttänyt jo pari kertaa todella suuriakin korvakoruja.

 Palataanpa vielä siihen haaveen tunteeseen. Siihen hetkeen kun istut sohvalla lattemukin kanssa ja haaveilet tulevasta, jostain sellaisesta, mitä haluaisit vaikkapa viikonloppuna tehdä. Kysyinkin teiltä jo, että mistä tee haaveilette juuri nyt. Kysymystä kirjoittaessani aloin pohtimaan, että mistä minä haaveilen juuri nyt. 
Vastaus tuohon kysymykseen löytyi tästä postauksesta. Oikeastaan vastaus on näissä kuvissa. Sillä haaveilen juuri nyt siitä, että voisin suunnata meren läheisyyteen ja vain rauhoittua. Haaveilen siitä, että minulla ei olisi kiire minnekään. Että voisin vain olla ja kuunnella merta. Niin ja ehdottomasti sinne rantaan ottaisin mukaan sen latten, koska se kruunaisi rentoutumisen hetkeni.
Sain Kaleva Korun nettikaupalta alennuskoodin teille jaettavaksi. Koodi on reetta2016 ja sillä saa -15% tilauksen loppusummasta kesäkuun loppuun asti. Alennuskoodi käy kaikkiin tuotteisiin.
Ihanaa keskiviikkoa kaikille ja muistakaa haaveilla, se on tärkeää!♥


Kuvat: Mari / MARI H 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Jasmin Juvonen,
Ei vitsi miten ihania koruja. Harmi vain, kun tällä hetkellä verkkokaupasta loppu, käsikoru lähtisi heti tilaukseen <3
www.blogger.com/profile/169962710966450052
Mari,
Mä haaveilen vaan lähinnä vapaaillasta 😃 Että sais vaan rötköttää ja keskittyä tv:n tuijotukseen 😊 Ehkä lauantaina! Haaveilen myös siitä, että ehtisin taas joskus urheilemaan. Sitten mää haaveilen tietty lottovoitosta ja lomasta.
marihblog.com
Reetta Ekström,
Eikä!! 😟

Mä laitoin Kalevalalle kyselyä, että koska niitä olisi tulossa lisää myyntiin! 😊 Ilmoittelen kun he ovat vastanneet.
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Reetta Ekström,
Meillä siis aika samis haave toi vapaailta!! 😃 <3

Toivottavasti saat lauantaina vaan relata!<3
www.blogger.com/profile/174198754531559159