Haave numero 1: kesä

Jep, tämä ikuinen jouluihminen on kääntänyt kelkkansa. Yleensä tässä kohtaa joulukuuta haaveilen vain pakettien teosta ja joulukoristeiden ripustamisesta ympäri kämppää, mutta nyt olen niin kypsä tähän säähän, että voisin jopa skipata joulun, jotta kesä tulisi jo. Miten voi olla jäätävä myrskytuuli päivästä toiseen? Tai miten voi sataa niin paljon, että teitäkin täytyy sulkea? Täällä Salossa on nyt viikon verran ollut katki Vuohensaareen johtava tie ja eilen huomasin, että myös jokirannan pyörätie on osittain suljettu, koska alikulut ovat täynnä vettä.

Tän vuoden kesäkin oli niin syvältä, että jotenkin tämä tällä hetkellä vallitseva sää on jo liikaa. Aloitin viikkoni nappaamalla jokaisesta vitamiinipurkista jotain nassuun, mutta ei sekään tuntunut pelastavan. Luulisi, että vitamiiniövereillä saisi edes jonkinlaisen ylipirteys vaihteen päälle!?

Mutta ei, tämä peli on kyllä nyt ihan menetetty. Eikä asiaa ainakaan yhtään auta se, että Salatuissa Elämissäkin on kesä - sekin vielä!
Täällä otettaisiinkin vinkkejä vastaan, että miten ihmeessä tästä kammokelistä selviää? Niin ja mitäs tuumitte, kuinka realistista on toivoa, että joulun sijaan 24.12 oliskin kesä?
Ei mulla muuta, taidan jatkaa iltaani niiden ärsyttävien Saliksien parissa.
Ja kaikesta huolimatta, oikein ihanaa uutta viikkoa kaikille!♥


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät