Haaveista totta - aurinkoinen pakkaspäivä katolla

Olen yläasteikäisestä asti haaveillut, että pääsisin valokuvaajan kuvaamaksi ja että niistä kuvista muokattaisiin hienoja, sellaisia tyylikkäitä muotikuvia.
13 vuotta ehdin elää tämän pienen haaveeni kanssa kunnes se viikko sitten toteutui. Kaikki kiitos kuuluu valokuvaaja Murat Mutlulle.
Elämän pienet haaveet - ne on niitä parhaita. Tuntuu myös hassulta, että viikossa kuvat ovat tässä teille julkaistuna vaikka oma odotukseni on ollut niin kovin pitkä. Mutta hyvää todellakin kannattaa odottaa, tykkään näistä kuvista ihan hirmuisesti. Tyylikkäimmät asukuvat ikinä - miten edes kehtaan enää julkaista teille oman kamerani kuvia! :D

Viime viikon perjantaina treffasimme Muratin kanssa Anttilan katolla. Koko viikko oli ollut sateinen ja synkkä, mutta perjantaina heräsin auringon paisteeseen. Minua jännitti, päätäkin särki ja kun astui ovesta ulos ne unohtuivat - oli ihan törkeän kylmä. Kirpeän kylmä pakkaspäivä. Nenä vuosi ja sormet jäätyivät, mutta mitä väliä, kyllä sitä nyt haaveensa totetutumisen vuoksi vähän kärsii!

Mitä asuun tulee, niin ei sen valinta kovin helppoa ollut. Koko viikon olin tiennyt vain sen, että halusin laittaa kuvauksiin pehmoisen tekoturkistakin ja sen pariksi täydellisesti sopivat superkorkeat, sopivan rouheat, Biancon kengät. Muuten asu syntyi aika fiilispohjalta ja kyllä siellä katolla mietin mielessäni, että miksi en laittanut mitään lämpöistä neuletta päälleni.

Jännityksellä odotan kommenttejanne - mitä tykkäätte kuvista, entä asusta?

Kuvat: Murat Mutlu
Takki, H&M / Paita, Zara Laukku, Marc by Marc Jacobs / Shortsit, ZaraSukkahousut, Wolford / Kengät, Bianco

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Reetta Ekström,
Niin on, kiitos Marika! 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Reetta Ekström,
Kiitos Senja, itse olet niin kovin suloinen! <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Reetta Ekström,
Kiitos Jenna! <3
No niinpä, ei niissä muiden ottamissa kuvissa mitään vikaa ole, mutta ero on kyllä ihan tajuton! Mulla olis tuolla venaamassa tällä viikolla otetu asukuvat - en taida kehdata ainakaan viikkoon niitä julkaista. 😃D
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Ella,
Anna Aa,
Ihania ja kauniita kuvia!!! <3 - A -
www.blogger.com/profile/152045352409644682
Reetta Ekström,