HAIR LOVE

Ihmeiden aika ei ole selvästikään ohi, koska tällä kertaa en ajatellut valittaa hiuksistani vaan sen sijaan kertoa miten tyytyväinen olenkaan niihin viime aikoina ollut. Vastaus hyviin hiuspäiviini löytyy yhdysvaltalaisesta Irresistible Me -nettikaupasta, joka kätkee sisäänsä valtavan valikoiman klipsi hiustenpidennyksiä.

Vaikka olen käyttänyt paljon hiustenpidennyksiä ja tuuhennoksia, niin klipsipidennyksiä kohtaan en ole tuntenut vetovoimaa. Olin ajatellut, että ne on hirveän hankalat ja näkyy varmasti kilometrin päähän. Kun viimeisimmät hiustenpidennys viritelmäni olivat menneet enemmän tai vähemmän pieleen niin aloin pohtia klipsipidennysten hankintaa ihan tosissani. Samoihin aikoihin sähköpostistani löytyi yhteistyöehdotus Irresistible Me -nettikaupalta, niin eipä tarvinnut kauan miettiä lähdenkö testaamaan heidän klipsipidennyksiään.

Toki päätöökseni ratkaisi myös se valikoiman suuruus ja se, että kerrankin oli tarjolla myös superpitkiä pidennyksiä. Harmaita pidennyksiä ei heidänkään valikoimista löytynyt, mutta ajattelin että platinum blonde sävyn saa helposti sävytettyä kylmäksi. Totuus tästä helppoudesta oli jotain ihan muuta, mutta kerron siitä sitten joskus toiste erikseen. Pitkän rupeaman jälkeen kuitenkin tässä sävyttämisessä onnistuin ja nyt nuo Silky Touch sarjaan kuuluvat pidennykseni ovat enemmän kuin lempparini. Valitsin kaikista pisimmät pidennykset, koska rakastan superpitkää tukkaa. Jos kaikki klipsit pistää kerralla päähän on tukalla painoa peräti 200g. Se on niin iso määrä tukkaa, että en ole vielä koskaan käyttänyt kaikkia klipsejä kerralla.

Tässä hiukseni ilman mitään pidennyksiä, tuuhennoksia taikka klipsihiuksia:

Kuva: Erika / NUDE
Halusin testata hiuksia kunnolla ennen tämän postauksen tekoa. Nyt kun olen käyttänyt niitä useamman kerran ja todennut ne ehkä parhaimmaksi reseptiksi hyvälle hiuspäivälle, niin voin aloittaa niiden kehumisen. Pidennysten laatu on ollut todella hyvä. Ne kihartuvat helposti ja kiharat myös pysyvät niissä paljon paremmin kuin omissa hiuksissani. Klipsien kiinnityksen helppous yllätti minut, samoin se, että ne eivät todellakaan lähde valumaan vaan pysyvät juuri siinä kohtaa mihin ne olet kiinnittänyt. Olen jopa nukkunut yhden yön näiden kanssa ja klipsit olivat täydellisesti paikallaan vielä aamullakin.

Hiukset ovat itselleni iso osa asukokonaisuutta, varisnkin silloin kun lähtee johonkin. Arkena en ole näitä klipsejä käyttänyt, koska töissä joudun pitämään hiukset kuitenkin kiinni. Mutta kun saa olla hiukset tuulessa hulmuten vaikkapa festareilla, niin tän kesän asukokonaisuudet onkin ehdottomasti viimeistelleet nämä ihanat klipspidennykset.

Laitankin tähän alle sellaisen keräilyerän kuvia, joissa päässäni on 4-6 osiota klipsipidennyksiä.

 Kuva: Mari / Mari H
 Kuva: Emilia / MUTSIS ON  
  Kuvat: Emilia / MUTSIS ON
 Kuvat: Anni Haataja 
Mitäs olette hiuksista mieltä? Eikö näytäkin tosi luonnollisilta noi klipsipidennykset? Entä millaisia kokemuksia teillä on klipsipidennyksistä tai muista hiustenpidennyksistä? Olisi tosi kiva kuulla teidän kokemuksista.
Ihanaa sunnuntaita kaikille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Maria,
Näyttää kyllä upealta! <3
www.blogger.com/profile/014571498830407345
kadris'life,
Kiva tukka sopii sille 😊!!!
www.blogger.com/profile/078515738397959760
Reetta Ekström,
Reetta Ekström,