Hälsans Kök maistelua

Kerroin maanantain postauksessa päässeeni mukaan Buzzadorin Hälsans Kök kampanjaan. Silloin maisteltiin kasvispihvejä burgerien muodossa ja nyt oli vuorossa kasvispyöryköitä, sekä elämäni ensimmäinen kokemus falafelistä.
Tarkempaa infoa buzzaamisesta ja Hälsans Kökistä löydät maanantain postauksesta ja tässä linkki siihen: http://lifeisbeautifuland.blogspot.fi/2013/05/burgeribileet.html.

 

Kasvispyörykät muistuttivat maultaan todella paljon niitä kasvispihvejä, eli olivat todella herkullisia.
Hälsans Kökin tuotevalikoima on aika laaja ja varmasti tulen maistelemaan ne kaikki läpi ihan mielenkiinnosta. Valitsin pyöryköiden valmistustavaksi uunin, koska mielestäni kaikesta vaan tulee uunissa niin parasta. Uunipellille pyöryköiden kaveriksi valitsin kuorellisia lohkoperunoita. Lisukkeina oli salaattia ja parsaa, jota nyt valmistin elämäni ensimmäisen kerran.

 

Kuvassa näkyvät kummatkin pyörykät. Taaimmaisena olevat kasvispyörykät makunsa lisäksi myös näyttävät ihan tavallisilta lihapullilta. Mutta ne falafelpyörykät eivät olleet lainkaan makuuni. En ole koskaan ennen falafeliä maistanut ja tuskin tulen uudelleen maistamaankaan. Kaikki muu niissä oli kohdallaan, mutta jokin outo maku siinä vaan oli. En tiedä oliko se joku mauste vai falafelille ominainen maku, mutta jännä tuoksukin näistä pyörylöistä tuli ja tiesin jo ennen maistamistakin, että eivät ole minun juttuni. Kuitenkin jokaisella on se oma makunsa ruoan suhteen ja jos falafel kuuluu muutenkin suosikkeihin, niin varmasti kannattaa maistaa näitäkin.

Nyt on sitten ruoat maisteltu ja postaukset tehty. Seuraavaksi onkin luvassa parit postaukset asukuvista, jotka viikonlopun aikana saatiin otettua.

Aika harvoin täällä kukaan mitään kommentoi, niin haluaisinkin nyt tietää, että ovatko asukuvapostaukset mieluisia? :)

Siksi kysyn tätä juuri nyt, kun vajaan viikon päästä alkavalla lomalla olisi mahdollisuus kuvata asuja varmaan lähes jokaisena päivänä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Diina-Maria,
Mua ainakin kiinnostaa ne asukuvat 😊
www.blogger.com/profile/019433307979379805
Reetta Ekström,
Jee, sitten teen niitä sinua ajatellen,hih! <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Satu Kristiina,
Juu asukuvia vaan tulemaan edelleen 😊
www.blogger.com/profile/129970116493804824