Hämä hämä häkki...

INHOAN hämähäkkejä. En ole voinut sietää niitä koskaan, eikä tilanne ainakaan parempaan suuntaan ole mennyt, vaikka ikää onkin karttunut.
En tiedä onko hämiksen kohdatessa mielessä enemmän inhoa vai pelkoa, mutta paniikinomaisia kiljahduksia on havaittavissa! :D
En varmastikaan ole ainoa näiden tuntemusteni kanssa. Kun kesä tekee tuloaan, ei näiltä önniäisiltä vaan voi välttyä ja aihe nousi hyvinkin ajankohtaiseksi tänään.
Lähellä oli, ettei tähän blogiin olisi tullut enää ainuttakaan päivitystä ja kyllä, syynä oli hämähäkki!
Olin katsomassa keskiviikon parasta antia: Supermarjo ja tytöt & Suomi-tytöt New Yorkissa. Oletteko muuten seuranneet sarjoja? :)

No kuitenkin, tulin koneelle sen jälkeen ja näen, että jotain liikkuu aivan näkökenttäni oikeassa reunassa... Samalla sekunnilla näppiksen päälle on kiivennyt hämähäkki.
Varmaan joku maailmanennätys "leave the chair" skabassa olisi tullut nimiini, sen verta haipakkaan lähdin karkuun ja tottakai äänikin siinä kohosi uusille volyymitasoille. Hämähäkki ei tietenkään ollut moksiskaan vaan käppäili pitkin näyttöäni. Onneksi pelastajani saapui paikalle ja nappasi hämähäkin. Kuitenkin edelleen on olemassa pieni riski, että en voi tätä konetta enää käyttää. Hän nimittäin totesi hämähäkin napattuuan:  "Se on muninu sun näppäimistön täyteen".

Huvittavinta tässä oli se, että olen nimennyt itseni suureksi hämähäkkisaalistajaksi! :D Liiketilasta niitä löytyy keväisin ja syksyisin kuten kotoakin, mutta siellä pystyn voittamaan pelkoni käyttämällä hämähäkki pyydystintä - imuria! En voi asiakkaan nähden kiljua, joten töissä olen suuri saalistaja imurini kanssa. Miinus siinä touhussa on se, että en voi vaihtaa imurin pölypussia yksin saatika sammuttaa imuria ihan heti saalistuksen jälkeen, koska hämähäkki saattaa kuitenkin hyökätä vielä mestoille.
Valitettavasti tämä on vasta alkua, sillä täksi kesäksi on luvattu erikoisen paljon niitä superpitkäkinttuisia hämiksiä!
Siskot, pitäkää siis imurit lähettyvillä!! :D

Tykkää-merkinnät

Kommentit