Hei hei syyskuu

Syyskuu on vierähtänyt ohitse nopeasti, vähän ehkä liiankin nopeasti. Veikkaan, että juuri se hektisyys ja päivien lähes liian nopeasti vaihtuva tahti ovat saaneet aikaan sen keskittymisen vaikeuden, josta aiemmin teille kirjoittelinkin. Monena päivänä sää on myös ollut niin epätavallisen lämmin, että on pitänyt oikein miettiä, että nyt on syyskuu. Eilen kuitenkin syksy löi vasten kasvoja todella kylmästi. Menin kasiksi töihin ja auton mittari näytti +2 astetta. Tarkoittaako se sitä, että nyt saa kaivaa ohuet villakangastakit esiin? Jos näin on, niin lupaan olla ainakin hetken valittamatta säästä.

Syyskuussa tuli tehtyä paljon töitä, mutta myös nautittua ystävien seurasta. Kävimme extempore risteilylläkin Tomin kanssa.♥ Helsingissä on myös tullut viihdyttyä paljon - niin töiden kuin blogijuttujenkin merkeissä. On ollut ihana nähdä taas kaikkia blogituttuja, joita ei oikeastaan koko kesänä ole nähnyt. Syyskuun aikana olen taas tajunnut sen, että kuinka hienoihin ihmisiin sitä onkaan päässyt tutustumaan bloggaamisen kautta. Ei voi kuin olla kiitollinen siitä, että miten positiivisesti bloggaaminen on vaikuttanut elämääni.

Olen tässä kuussa liittynyt myös Snapchattiin, mutta puhetta sisältävää videoneitsyyttä en ole vielä ehtinyt menettämään. Mut löytää sieltä samalla nimellä kuin instastakin, eli reetta_e. Lokakuun aikana aion saada edes sen ensimmäisen videon sinne snäppiin. Tää on jo vähän noloa, mutta olen oikeasti yrittänyt hölötellä kännykälleni ja jopa kuvannut pari videota näistä höpinöistä. Roskikseen ovat menneet ja äkkiä, koska tuntuu etten tuollaiselta videolta jotenkin edes tunnista itseäni. Ja mites toi oma ääni!? Ei jee, kyllä kuulostaa kammottavalta.

Olen nyt tasan viikon ollut flunssassa ja toivon, että kun torstaina herään niin syyskuun lisäksi olisi poissa myös tämä flunssa. Mutta on tai ei niin perjantaina suuntaan ihanien tyttöjen kanssa The Blog Awards Finland juhlaan. Ylläripylläri asun miettiminen ei ole taaskaan ollut helppoa, enkä kyllä tiedä vieläkään, että mitä sitten loppupeleissä laitan perjantaina päälleni, mutta fiiliksen mukaan sitten vaan.
Nyt laitan koneen kiinni ja suuntaan ennen töihin menoa kampaajalle. Innostuin muuten jo vähän kaivelemaan vanhoja kuvia, johon sain innostuksen Niophlex postauksen hiustarinaa kirjoittaessani. Joten tän postauksen kuvituksena on meikä lähes 2,5 vuotta sitten. Joku tarinankerronta on yllättäen tässäkin meneillään. 
Loistavaa syyskuun viimeistä teille kaikille! ♥


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit