Hello August

Onpahan ollut mukava viikonloppu. Olen ehtinyt tehdä vaikka ja mitä ja siksi blogikaan ei ole päivittynyt. Kun kerrankin on virtaa, niin silloin ei saa hukata sitä pysähtymällä. Kävin eilen maalla ja vietin jopa jokusen tunnin metsässäkin. Muistoksi sain mustikoita ja jäätäviä paukamia pyllyyn - kiitos hyttyset. :D
Vaikka eilinen oli suhteellisen kylmä niin vietimme silti lähes koko päivän ulkona, joimme pihalla jopa päiväkahvit. Mustikoiden lisäksi poimin kotiin mukaan punaisia viinimarjoja ja pääsin maistelemaan myös valkoisia viinimarjoja - ne ovat lemppareitani. Mustista viinimarjoista en muuten tykkää yhtään.
Juhannuksena ottamatta jääneet asukuvatkin tuli otettua eilen. Kesän ekat mekkokuvat onkin hyvä julkaista blogissa elokuussa. (Miksi pitää aina ottaa esille tämä paskin kesäsää ikinä. #kesääodotellessa) Ja jos huomenna kaikki menee putkeen niin on ne samalla vikat kuvat hetkeen tällä nykyisellä tukalla. Enpä muista koska olisin ollut yhtä aikaa näin innoissani ja jännittynyt jostain asiasta! Aamulla hyppään jo kuuden bussiin kohti Helsinkiä ja suuntaan kampaajalle. Sen jälkeen jään viettämään ystäväni kanssa päivää Helsinkiin.
Huomisen vapaan takia hoitelinkin jo tänään työjuttuja pois roikkumasta ja nyt on kyllä ihanan kepeä olo kun monta kohtaa on saanut vetää yli kalenterista. Ja mikä parasta, sain ripsenikin fiksattua tänään kuntoon. Nyt mutustelen vesimelonia ja kuuntelen sadetta. Pöydällä on kauniita kukkia ja fiilis on jotenkin todella onnellinen.
Mahtavaa elokuuta kaikille, toivottavasti teidänkin viikonloppu on ollut mukava! ♥


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

PlusMimmi,
Heeeei, mäkään en tykkää yhtään mustista viinimarjoista! Valkoset on parhaat ja hyvänä kakkosena punaset! 😊
www.plusmimmi.com
Reetta Ekström,
Meillä on sitten täysin samis järjestys tässä asiassa, hih! <3
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Pinja,
Vitsi en olekaan aikoihin syönyt viinimarjoja! Entisessä kodissa meillä oli monta puskaa pihalla, harmikseni tosin vain yksi punainen ja monta mustaa haha 😃
pinjakk.blogspot.com
Reetta Ekström,
Mä söin eilen niitä iltapalaksi, oli kyllä niin hyviä, että käy vaikka torilta hakemassa. 😊

Haha, todella huono jako noiden puskien suhteen! 😃
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/