Hello January

Se olisi sitten vuoden ensimmäinen maanantai pian taputeltu. Vasta tämän päivän aikana olen tajunnut sen, että nyt on ihan oikeasti vuosi vaihtunut. Aloin aamulla ihan pokkana selaamaan vuoden 2015 kalenteriani ja ihmettelin kun se ei täsmännyt kännykän kalenteriin yhtään. Muistin sentään lähteä oikeiden tarvikkeiden kanssa Helsinkiin töihin, mutta bussipysäkille päästyäni tajusin, että mullahan on väärät avaimet mukana ja Helsingin työpaikan avaimet kotona kirjahyllyssä.

Sellaiset jäätävät aamupaniikit siinä sitten sain aikaiseksi ja paniikissa laitoin Mariannelle viestiä, että mihin aikaan hän on tulossa töihin. Onneksi samaan aikaan kuin mäkin ja sain huokaista helpotuksesta. Ensi viikolla liimaan sen avaimen otsaani jollain pikaliimalla niin ei käy tällaista kämmiä uudelleen!

Vuoden eka työpäivä on nyt onneksi kunnialla takana ja saavuin juuri kotiin. Oli sen verran jäätävä bussimatka äsken, että facessa aloittamani kysely saattaa päätyä vielä tänne bloginkin puolelle.

Eilen nautittiin vielä Tomin kanssa yhteisestä vapaapäivästä ja suuntasimme ulos kävelylle. Oli aika kirpsakka ilma, sillä tammikuu toi tullessaan lumen ja pakkasen tänne Saloonkin asti. Niin ja siihen lumeen on niin kovin kiva piirtää.
Kasasinkin teille pienen kuvakollaasin eilisestä, josta löytyy myös Tomin tekemä upea muotokuva minusta,heh! Mitäs tykkäätte?
Oikein ihanaa uutta viikkoa kaikille! ♥
 

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Hih, voi miten ihana tuo muotokuva!! <3
www.secretwardrobe.fi/
Reetta Ekström,
No älä muuta sano! <3

Kiitos ihana! <3
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/