Hello May

Tuntuu kuin olisi sunnuntai, taas, mutta lauantaihan se vasta on ja samalla toukokuun toinen päivä. Lähtölaskenta kesään on alkanut, enkä malttaisi millään odottaa, että kesä oikeasti olisi jo täällä. Nyt ollaan jo niin lähellä, että odotus tuntuu tuskalliselta. Vaikka huomenna tulisi keskiviikon tapaan räntää niin aion pukeutua ohkaiseen trenssiin suunnatessani Turkuun. Haaveilin myös jo Birkkien laittamisesta jalkaan sukkien kanssa. Tai onkohan se vähän liioittelua vielä näillä lämpöasteilla?


Vappu sujui rennosti. Torstaina olin vielä töissä ja kun Tomikin illalla saapui töistä niin söimme vähän munkkeja ja perinteisesti nakkeja ja perunasalaattia. Vauhdilla vierähtänyt viikko vaati veronsa ja nukahdin kesken leffan katselun, aika hurja vappu siis. Eilen kävimme torilla juomassa lasilliset simaa ja siitä jatkoimme perheeni kanssa syömään Antonioon. Puhaltelin kotona laatikosta löytyneitä ilmapalloja ja odottelin Suomen ensimmäistä MM-ottelua. Eipä olisi pahemmin kannattanut odotella, oli sen verran jäätävää katsottavaa. Mutta huomenna sitten uusi yritys ja uskon vakaasti, että huominen matsi menee paremmin.


Tiesittekö muuten, että Lindex on laajentanut valikoimaansa kosmetiikkaan? Sain tällä viikolla suloisen meikkipussukan, jonka sisältä löytyi näitä uutuuksia. Vielä en ole ehtinyt niitä testailemaan, mutta ainakin pakkaukset ovat houkuttelevia. Parasta kuitenkin on se, että vaikka hinnat näissä tuotteissa ovat edullisia niin kaikki sarjan tuotteet ovat hypoallergeenisiä eikä niitä ei ole testattu eläimillä.


Miten teidän vappu sujui? Entä onko joku näitä Lindexin meikkejä jo ehtinyt testailemaan?


Leppoisaa lauantaita kaikille! ♥SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät