Hello Monday

Hyvää huomenta juuri sinulle siinä ruudun takana.


Olen varma, että tästä maanantaista tulee hyvä päivä. Maanantait harvoin pääsevät lempparipäivä -listalleni, mutta kun takana on upean aurinkoinen viikonloppu, niin eipä oikein mikään pysty pilaamaan sen tuomaa fiilistä. Ei edes maanantai.


Vietin viikonlopusta ison osan ulkona. Haaveilemani ensimmäiset pisamat tarttuivat nenääni - onhan ne nyt paljon kivempi näky kuin mustapäät. Kaivoin lenkkarit kaapista ja tein tunnin lenkin. En ole liikkunut tänä vuonna lähes yhtään, kiitos hirveän helmikuun, mutta nyt tuntui ihanalle huomata, että tunnin kävely sujui ongelmitta ja jalkojen lihaksetkin muistuttelivat olemassaolostaan. Enpä muista, koska lihasten jumitus olisi tuntunut näin hyvälle.


Kevään aurinkoiset ilmat saavat minut heräämään eloon, niin eloon, että kaivoin jopa silitysraudan esille. Inhoan silittämistä niin paljon, etten ole silittänyt kuin kerran, sen jälkeen kun muutin kotoa - siitä tulee kesällä yhdeksän vuotta. Olen yrittänyt täyttää kaappini vaatteilla, jotka eivät rypisty. Ja jos ne ovat pesussa rypistyneet niin melkeinpä aina on kirppiskasa kutsunut sitä vaatetta. Nyt kuitenkin viime keväänä hankkimani takki on niin kiva, että päätin haastaa itseni sen silittämiseen ja lopputulos oli yllättävän hyvä. Löytyykö sieltä ruudun toiselta puolelta ketää sellaista, jolle silittäminen on yhtä vastenmielistä?


Eilen nautin aamiaisen rakkaani kanssa ulkona ja niiden kuvien siivittämänä haluankin toivottaa oikein ihanaa päivää sinulle! ♥SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

CURIOUSNOORA,
Aurinkoista viikkoa Reetta! <3
curiousnoora.bellablogit.fi/
Maria,
Ihanaa maanantaita ja uutta viikkoa myös sinulle! 😊 <3
ihanaista.blogspot.com
Reetta Ekström,
Kiitos samoin ihana! <3
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Reetta Ekström,
Kiitos samoin Maria! <3
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/