Hello November

Uusi viikko, uusi kuu ja uudet kujeet - toivottavasti ainakin. Lokakuu ei meinaan mennyt ihan suunnitelmien mukaan, joten luultavasti ensimmäisen kerran ikinä odotin marraskuun vaihtumista. Olen tottunut käyttämään tästä kuusta tägiä #masentavamarraskuu, mutta tänä vuonna aion tehdä tästä yötäkin pimeämmästä kuukaudesta huipun. Ihan vaan siksi, että asenteestahan se asioiden onnistuminen usein on kiinni.

Vaikka tänään on ollut sellainen perinteinen maanantai, niin tulin silti töistä kotiin hymyssä suin. Asioilla on tapana järjestyä. Paitsi yksi juttu on, joka ei tunnu ottavan kuin takapakkia kanssani ja se on se pirun auto. Nainen ja auto tuntuu olevan itselleni isompi pala purtavaksi kuin yrityksen pyörittäminen, mutta tämän hetkistä fiilistä en nyt pilaa näillä jutuilla vaan heitän ajatukset autosta täksi viikoksi ihan vaan pokkana roskikseen.

Aloitin eilen noin kaksi vuotta suunnitteilla olleen pikkuhuoneen raivaamisen. Meillä on yksi ns. ylimääräinen huone kotona, josta olen kovasti suunnitellut itselleni pientä ja söpöä walk in closettia. Totuus on kuitenkin jo pidemmän aikaa ollut jotain ihan muuta, meinaan tavarahelvetti. Eilen sitten otin itseäni niskasta kiinni ja aloitin raivaamisen. Tein päätöksen kirppispöydän hankkimisesta ja sen päätöksen myötä sain inspiksestä täysillä kiinni.

Jäätävä jouluinto on jo noussut itselläni pintaan, kiitos viime viikon Tukholman reissun, ja haaveilen joulukuusesta jo nyt... Okei, ehkä vähän kipeetä, mutta kyllähän kaikissa kaupoissa on joulu jo ihan esillä niin voisin aika pian laittaa kuusen jo liikkeeseeni. Joululahjojakin olen jo hankkinut, niin voisin paketoida ne ja viedä sinne kuusen alle silleen rekvisiitaksi. Tässähän mulla riittää touhuamista koko marraskuuksi!

Eikä sovi unohtaa sitä lempparilatteani, jonka avulla selviää millaisesta syysmyrskystä tahansa - meinaan Starbucksin Pumpkin Spice Latte ei petä koskaan.♥
Mitäs suunnitelmia teillä on marraskuulle? 
Mukavaa uutta viikkoa ihanat! ♥
Niin ja vielä yksi juttu, RAKASTAN tätä meidän uudistunutta sivustoa! ♥x1000
SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät