Hello weekend

Pitkät yöunet on se, jolla on ihan parasta aloittaa viikonloppu. Eilinen työpäivä Helsingissä venähti todella pitkäksi, mutta viikonloppu meininkeihin pääsin heti bussissa kun kirjoittelin ystäväni kanssa kuulumisia. Kiva siinä sitten istua täpötäydessä bussissa kuulokkeet korvilla ja aina välillä tajuta nauravansa ääneen, vaikka kuinka koittaa nauraa äänettömästi.

Sellainen hervoton nauraminen on kyllä ihan parasta ja todella rentouttavaa, mutta samalla myös energisoivaa. Yleensä menen suoraan nukkumaan kun tulen Helsingistä töistä. Eilenkin kello oli jo kymmenen kun astuin ovesta sisään, mutta tunsin oloni niin pirteäksi, että katsoin kolmannen kauden viimeisen Under The Dome -sarjan jakson. Oli muuten todella hyvä jakso. Löytyykö sieltä joku muukin, joka on seurannut tuota sarjaa? Toki energiatasooni nauramisen lisäksi saattoi vaikuttaa se, että nappasin Starbucksista bussiin mukaan jättikokoisen teen. Piparmintun makuinen vihreä tee sopi ihan täydellisesti sateiseen ja synkkään iltaan. Ja se Starbucksin joulumuki on vaan niin pirtsakka. Ja ei huolta, join kyllä eilen latteakin - riippuvuus on yhä tallella.

Tänään kävin myös hakemassa yhden jutun, jonka ostamiseen sorruin eilisten Black Friday -tarjousten huumassa. Vaikka tänään on ollut taas kerran sellainen tasaisenharmaa päivä niin nappasin tästä hankinnastani edes jonkinlaisen kuvan ja paljastan ostokseni teille vielä tänään.

Harmaudesta huolimatta fiilis on hyvä. Päätin myös jatkaa kirppispöytää vielä toiset kaksitoista päivää, joista muutama on nyt jo mennytkin. En vaan ensin tiennyt, että jatkaisinko kuusi vai kaksitoista päivää, mutta tänään sain viimein päätöksen tehtyä. On ollut jotenkin niin ihana huomata, että se tavarahelvettihuonekin alkaa taas muuttua ihan tavalliseksi huoneeksi. Kunhan jossain kohtaa saan tämän operaation kokonaan valmiiksi niin lupaan tehdä tästä huoneesta oman postauksen. Niitä koti/sisustus postauksia on monesti pyydettykin, mutta aina niiden toteutus on vaan jäänyt.

Salossa on muuten huomenna joulukadun avajaiset. Ollaan äidin ja ystäväni kanssa menossa torille syömään joulupuuroa. Toivottavasti ei ole ihan näin kova tuuli, mitä tänään on ollut. Poikkeuksellisesti teen huomenna myös vähän töitä. Jos sää on yhtä harmaa kuin tänään niin koitan hyödyntää liikkeen valoisuutta yksien kuvien ottamiseen. Eniten tässä pimeydessä risoo juurikin se, että koskaan ei tunnu olevan tarpeeksi valoa kuvaamiseen ja siksi kaikki blogijutut jää vaan roikkumaan.
Mutta hei, ihanaa lauantaita tyypit! ♥

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät