Hello weekend

Toisinaan viikonloppu saapuu ihan huomaamatta. Tällä viikolla olen kuitenkin odottanut sen alkamista enemmän kuin aikoihin. Olin koko viime viikonlopun poikkeuksellisesti töissä ja työtunteja viimeisen työputken aikana kertyi aika kiitettävästi. Eilen otin hyppäyksen pois arjesta kun suuntasin blogimatkalle Tallinnaan ja sieltä jatkoin vielä Polhemin uuden showroomin avajaisiin. Päivä oli ihan huippu, mutta rankka ja nukahdinkin illalla bussiin. Tänään olin vielä töissä ja nyt saankin viimein palata takaisin arkeen ihan oikeasti. Viikonlopputyöt taidan laittaa loppuvuodeksi boikottiin, sillä kahden päivän vapailu on se, millä syksyn pimetessä saa akkuja ladattua uutta viikkoa varten.

Ensi viikolla saan myös rauhassa palautua kuluneista viikoista. Aionkin viettää aikaa koneella, sillä se on sitä omaa aikaa, jota olen jo ehtinyt ikävöimään. Koneelta aion myös tankata itseeni aimo annoksen sivistystä - onhan kaikki mielenvikaiset hömppäsarjat syksyn kunniaksi jo alkaneet! :D Mitä suosittelette ehdottomasti katsomaan?

Laitoin Indiskasta viime talvena hankkimani tuoksukynttilän lopun palamaan ja sen tuoksu on kyllä taivaallinen. Syksyn tuloa kun ei voi estää niin olenkin päättänyt, että rakastan syksyssä niin pukeutumista kuin tuoksukynttilöitä. Ja kun nyt tämän pukeutumisen sain sopivasti ujutettua mukaan postaukseen niin pakko hehkuttaa, että löysin Kreetan reissulta hienoimman pulsupipon ikinä. En tiedä, että miksi miellän tuon pipon mallin pulsupipoksi, mutta fakta on se, että pipo sai itseni näyttämään näissä kuvissa niin kamalalle, että asukuvapostausta en pystynyt lähes sadasta kuvasta saamaan kasaan.

Vaikka pipo on nimensä veroinen niin oli minun silti saatava edes jokunen kuva julkaistua, koska tuo tausta on niin upea. Jos vielä suuntaan Haniaan niin mietin täydellisen asun tuota seinää varten jo kotona pakatessani.
Näitä pulsupipoja oli muuten kaupan hyllyt täynnä ainakin Hanian vaateliikkeissä - miten on, lähteekö pulsupipo hankintaan tänä syksynä?
Huippua viikonlopun jatkoa kaikille! ♥
SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät