Hemmottelupäivä

Aamulla menin hetkeksi töihin ja siitä sitten kampaajalle. Kampaaja reissu vähän venähti :D Värit tekivät tepposen ja tyvestä tuli ensimmäisestä väristä KIRKKAANPUNAINEN! Ei ihan mun juttu ja se miltä se yhdessä hiusten muun värityksen kanssa näytti niin... No, naurussa oli pitelemistä!
Mutta koska kiirettä ei ollut kuin vasta iltapäivällä olevalle hierojalle, niin uutta väriä kehiin. Mikäs siinä nauttiessa kahdesta hiustenpesutuokiosta ja vielä onnistuneet hiuksetkin loppujen lopuksi. :)
Hierojalla sain rentouduttua ja kotona jatkoin vielä parin tunnin päikkäreillä. Joskus uni tekee kyllä jotenkin erikoisen hyvää! <3

Ehdin tänään selailemaan vähän uusinta Oliviaakin. Ihania printtejä ja kesäisiä juttuja. Täytyy pian syventyä siihen paremmin.
Mut voi masennus - loppuviikoksi luvataan lumimyräkkää :( Toivottavasti olis vaan joku aprillipila näin etukäteen. Onneks en oo viel saanu kesärenkaita vaihdettua, mut muuten on kyllä kaikki talvijutut laitettu syrjään.. En kyl haluais enää millään kaivaa toppatakkia uudelleen esiin.

Tänään oli keväistä ja aurinkoista, tässä päivän asu:
Huivi, By Malene Birger (huivissa on ihania tupsuja <3 )
Takki, Mango
Housut, Stradivarius
Kengät, Topshop
Laukku, DKNY
  • DKNY

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonymous
,
mageet topshopparin bootsit,olin ite niin kahden vaiheilla niiden kanssa,et jatin kauppaan..:)
x aida
Reetta Ekström,
Ei vitsi, aika hauska et ollaan samoi tsekkailtu! 😃 Mut suosittelen kyllä, tosi hyvät meinaan jalassa ja jaksaa kävellä kun tukeva korko 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159