Herkullinen kattaus Haniassa

Mun pitäisi käydä viime vuoden matkapäiviä läpi tilinpäätöstä varten, mutta sen sijaan löysinkin itseni selaamasta viime elokuussa tehdyn Hanian reissun kuvia. Se on muuten jännä, että kun pitäisi oikeasti tehdä jotain tärkeää, niin sitä löytää aina itsensä tekemästä jotain ihan muuta.

Meillä on Tomin kanssa Haniassa yksi ehdoton lemppariravintola, jossa käymme loman aikana aina useampanakin iltana syömässä. Homman nimi vaan on se, että ei meistä kumpikaan koskaan muista, että mikä sen ravintolan nimi on. Mutta kun Hanian keskustan ravintola-alueelta lähtee kävelemään majakalle päin niin eteen tulee vaaleanpunainen rakennus, jonka edustalle on ravintola kauniit terassipöytänsä asetellut.

Tilaa listalta mitä vaan, niin kaikki on ollut aina ihan huikean hyvää. Vannon syöneeni parasta vuohenjuustoa, sekä elämäni parhaan pasta-annoksen juurikin tuossa ravintolassa. Pihvit on siellä myös taivaallisen hyviä. Annokset ovat kuitenkin niin isoja, etten ole koskaan ottanut siellä omaa pihviä. Tyytyväisenä vaan maistellut herkullista pihviä Tomin lautaselta.
Varoitan, että näitä kuvia katsellessa saattaa iskeä aikamoinen nälkä. Mulle ainakin tuli sen suuruinen nälkä, että on ihan pakko mennä tekemään jotain ruokaa ja jos vaikka sitten koittaisin aloittaa sitä matkapäiväkirjan tekoa.
Leppoisaa lauantaita kaikille! ♥SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit