Herkullista huomenta

Kaikki varmaan jo nukkuu. Tulin tunti sitten kotiin Helsingistä. Niinpä ajattelin lyhyesti kirjoittaa vähän kuulumisia ja toivottaa teille kaikille oikein hyvää huomenta viikonlopun kunniaksi kera herkullisten kuvien. <3


Päivä oli mitä mukavin ja työntäyteinen. Aurinko paistoi päivällä niin että häikäisi, mutta eikö tuota pakkasta voisi olla vähän vähemmän? Ja miten on mahdollista, että näin kovilla pakkasilla joutuu autoa skrapaamaan joka käänteessä? Ei viime talvena vaan moista ollut.
Pinnani on kieltämättä katkeamispisteessä kun nenäkarvat huurussa koitan skrapata auton laseja epätoivoisesti viisi minuuttia ja saan aikaiseksi vain päänkokoisen reiän ja ne huuruiset nenäkarvat.
Kiitos vaan Iinalle, joka kohmeisista nenäkarvoista blogissaan mainitsi. :D


Kävin tänään jo toisen kerran testaamassa Stadiin auenneen Burger Kingin. Klassikkojen klassikko, Whopper, on saanut minut otteeseensa. Rankkaan myös ehdottomasta BK:n ranet Mäkkäriäkin paremmiksi. Se on jotain se, koska olenhan aikoinaan työskennelyt Mäkkärissä kaikkiaan viitisen vuotta.
Ennen kympin bussiin hyppäämistä pidettiin vielä J:n kanssa kakkumaistiaiset Kampin Piknikissä. Herkkukiintiö on enemmän kuin täytetty tammikuun osalta.


Mulla on nyt tämän vuoden ensimmäinen vapaa viikonloppu. Aion suunnata aamupäivästä Skanssin kautta Turkuun moikkaamaan Soulmatea ja metsästämään yhtä takkia (Milla kyllä tietää,heh!) sekä Niken treenitossuja.
Koitan myös uhmata kylmyyttä ja saada napsittua asukuvat. Hullun hommaahan se on, mutta eipä tässä muukaan auta kun vihdoinkin on valoisaa. :D


Millaisia viikonloppusuunnitelmia teillä on? :)Mukavaa viikonloppua kaikille ja pitäkää itsenne lämpiminä! <3  

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ella
Ella,
Ainoa mutusteltava mitä multa löytyi kaapista oli porkkanoita... Surullista! Kyllä ois kelvannu vaikka noi kuppikakut, ja kelpais edelleen... Haha 😃
www.blogger.com/profile/050653133669136534
Reetta Ekström
Reetta Ekström,
Voi ei, toi kyllä kuulostaa kovin surulliselta. 😃D
www.blogger.com/profile/174198754531559159
IP: 82.99.3.229