Hetki aikaa itselle

Sanonpahan vaan, että huh! Tästä viikosta ja viikonlopun alusta ei ole menoa ja meininkiä puuttunut. Menoa on ollut niin paljon, että pikkuvarpaat olivat aamulla herätessäni lähes tunnottomat. Matkassa mukana ne on kuitenkin vielä, mutta jotenkin puutuneet edelleen. Vastaus löytyy siitä, että olin eilen aamu seiskasta yön pikkutunneille asti korollisilla kengillä liikenteessä. Ensin nilkkureilla ja kun kuuden aikaan lähdimme The Blog Awards Finland kemuihin niin vaihdoin jalkaan suhteellisen korkeat korkkarit. Hiertymiltä tai rakoilta vältyin, mutta jonkinasteinen kuolio on vissiin yrittänyt hiipiä varpaisiini. Onneksi mulla oli Helsingissä mukana myös tennarit - jalkojeni pelastajat.

Lokakuun kolme ensimmäistä päivää on tuntuneet tyyliin viikolta - niin paljon kaikkea olen ehtinyt tekemään. Syyskuun viimeinen postaus koski yrittäjyyttä ja sitä, että mitä elämässäni olen saanut aikaiseksi ja siihen liittyvää riittämättömyyden tunnetta. Kun sain puettua aiheen sanoiksi niin kaikessa tässä härdellissä on aihe pyörinyt päässäni taukoamatta. Kiitos kaikille aivan ihanista ja tsemppaavista kommenteista niin täällä kuin instankin puolella.♥ 

Ihan kaikkea viime päivinä tapahtunutta en nyt rupea listaamaan tähän, koska haluan kertoa niistä enemmän erikseen. Mutta huomenna, silloin otan hetken aikaa itselleni. Aion nauttia kotona olosta ja kodin järjestelystä. Aion nukkua pitkät yöunet ja hemmotella nuutunutta nassuani Sephoran naamioilla. Aion käydä kuvia läpi ja fiilistellä tänään opittuja juttuja - osallistuin meinaan tänään Nikonin valokuvauskouluun.

Ja hei terapeuttisin, huomenna aion kohta, on ehdottomasti se, että aloitan totaalisen kaappien tyhjennyksen. Olen meinaan mukana myymässä I Love Me -messujen bloggaajakirppiksellä ja odotankin noita messuja jo kovasti.
Mutta nyt kone kiinni ja sitä aikaa itselle - teepä sinäkin niin!
Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille! ♥


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Pinja,
Hei täytyykin tulla kurkkailemaan sun myyntipöytää jossain vaiheessa, oon nimittäin itse messuilla avustamassa 😊
pinjakk.blogspot.com
Riikka,
Mäkin ajattelin ottaa tämän päivän vaan ihan rennosti, sama juttu että viime päivinä (viikkoina) on tullut juostua vaan paikasta toiseen ja itseasiassa koko lokakuu tulee olemaan samanlainen 😃 Pitää siis kerätä voimia aina kun mahdollista 😉 Rentoa päivää <3
kaksiyhdenhinnalla.com
Reetta Ekström,
Missä osastolla olet messuilla avustamassa?

Nähdään parin viikon päästä! 😊
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Reetta Ekström,
Hei ihan sama mulla! Koko lokakuu on jotenkin ihan mahdoton! 😃

Kiitos ja rentoa päivää sullekin! <3
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Pinja,
Oon pukijana muotinäytöksessä 😊
pinjakk.blogspot.com
Reetta Ekström,
Oii, kuulostaapa ihanalle! 😊
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/