Hiusrakkautta ilmassa: BOHO HAIR

En jaksa nähdä hiuksieni suhteen hirveästi vaivaa. Tai no erilaisia silvermömmöjä sekoittelen, jotta saan harmaan värin ylläpidettyä, mutta siihen se mun luovuus sitten loppuukin. Joko tukka on suora, sotkuinen tai semisti kiharrettu. Yleensä se on vaan totaalisen laittamaton, koska en osaa, eikä mulla jotenkin ole ikinä edes aikaa tehdä hiuksilleni mitään.

Eilinen aamu käynnistyi inspiroivalla Glitterin hiusoppaan lanseeraustilaisuudella. Kun sain väsymyksen karistettua silmistä latten avulla niin huomasin tutkailevani silmät säkenöiden kaikkia hiusjuttuja. Kun hiusoppaassa mainitaan sana BOHO, niin sillä saadaan meikäkin innostumaan ihan uudella tavalla. Olen kuolannut sopivasti sotkuisten kampauksien perään valehtelematta kymmenen vuoden ajan. Eilisessä tilaisuudessa saikin istahtaa kampaamotuoliin ja laitattaa hiukset kuosiin haluamallaan tavalla. Sitä mahdollisuutta ei todellakaan voinut jättää käyttämättä.

Se sotkuinen boho tukka oli tietenkin itselläni haaveissa ja pakko todeta, että näin täydellistä sotkutukkaa en ole saanut koskaan ennen. Sekaan tehtiin pari lettiä joihin kiinnitettiin tän sesongin uutuuksia: korvakorun kiinnitystekniikkaa hyödyntäviä hiuskoruja ja mä olin niin myyty.

Ihan niin myyty, että koko kotimatkan otin sitten lettini kanssa selfieitä bussissa ja niitä nyt jaan teillekin. Koska eikö toi letti noiden korujen kanssa olekin vaan niin täydellinen!?

Parempiakin kuvia on lookista vielä tulossa kunhan saan eilisen asukuvat käytyä läpi.

Voisinko päästä joka viikko laittamaan tukan kuosiin Glitteriin!? Eipä mulla sitten muuta tässä kohtaa, joten suuntaan pakkaamaan Helsingin reissua varten ja haikein mielin joudun vielä ennen lähtöä pesemään nämä hiuksetkin.

Ihania päiviä teille kaikille ja hei, Glitterin uusi hiusopas saapui liikkeisiin tänään! ♥ 

Tykkää-merkinnät