H&M Beauty

Hennesin kosmetiikka on jäänyt itselläni aina aika vähälle huomiolle. Hinnat on kyllä olleet superedullisia, mutta laatu ei välttämättä ole ollut sen parinkaan euron arvoinen. Uskallan sanoa näin, koska olen kuitenkin joskus jotain Hennesin kosmetiikkaa testannut, mutta toista kertaa ei niitä sitten olekaan tullut ostettua. Vaadin meikeiltäni paljon ja siksi olenkin aina ollut ennemmin valmis maksamaan kosmetiikasta ja hinnan mukanaan tuomasta laadusta. Tietenkään ihan aina ei voi sanoa, että kalliimpi tuote on sitä edullisempaa vastaavaa tuotetta heittämällä parempi, mutta kyllä kosmetiikassa usein laatu korvaa määrän.
Syyskuun alussa lanseerattiin täysin uudistunut H&M Beauty -kosmetiikkakonsepti, johon pääsin pressitilaisuuden myötä tutustumaan. Koska aiempi kuvani Hennesin meikeistä oli niin huono, en todellakaan osannut odottaa mitään näin mullistavaa, mitä uudistunut H&M Beauty tarjosi. Ensinnäkin koko alue oli supertyylikäs ja tuotteiden pakkaukset iskivät muhun ja kovaa. Pakkausten värimaailma, muotoilu ja tyylikkyys oli niin wow aiempaan verrattuna, että annan uudistukselle näin visuaalisessa mielessä täyden kympin.Mitä sitten tulee uudistukseen meikkien laadun osalta niin ehdottomasti myös siinä oli tapahtunut mullistava parannus aiempaan. Meikkien värimaailma oli myös todella trendikäs ja valikoima oli suuri. Valitsin tilaisuudesta itselleni huulipunan, koska ne on ehdottomasti suurin heikkouteni. Kun värivalikoima on laaja ja houkutteleva niin laadukkuuden testaaminen on ensimmäisenä mielessä. Muutaman muunkin jutun olen jo ehtinyt käydä ostamassa, mutta niitä en ole vielä ehtinyt testailemaan. Huulipunaa olen tällä viikolla käyttänyt parikin kertaa ja se on päässyt yllättämään minut todella positiivisesti.

Valitsin houkuttelevista sävyistä yllättäen ruskean huulipunan, jonka testaaminen on ollut mielessäni jo pitkään. Tällä viikolla viimein rohkaistuin huulipunaa ihan oikeasti testaamaan ja se on todella laadukas. Pigmentti on hyvä ja huulipuna pysyy kauniina pitkään. En tiedän johtuuko se tuosta sävystä vai mistä, mutta tuntuu, että se ei edes paakkuunnu huulten reunoille vaan väri kuluu tasaisesti pois. Hintaa huulipunalla on vain 9,99€, joka on mielestäni laatuun nähden todella edullinen hinta. Instaan (reetta_e) muuten tällä viikolla lisäsinkin jo kuvan, jossa minulla on tätä huulipunaa.

Tulen varmasti testaamaan vielä muitakin tuotteita, koska huulipunasta ja näin vaikuttunut fiilis. Testaukseen pääsee ainakin huultenrajauskynä, voidemaiset luomivärit ja kynsilakat.
Oletteko te jo ehtineet kaupoissa hipelöimään näitä uusia tuotteita? Onko jotain omaa lempparia jo löytynyt? 
Mukavaa iltaa ja kuullaan taas pian! ♥

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät