H&M SS15

KEVÄT. Tää viikko on ollut oikein kevään juhlaa. Aurinko on paistanut ja kerrankin olen töiltäni ehtinyt siitä nauttiakin. Kevään aistii jo katukuvassa ja kaupat se on vallannut täysin. Olemmekin Anna-Marian kanssa kokeneet kauppojen olevan jopa vaarallisen houkuttelevia tällä hetkellä. Yksi uusi tuttavuus, yllättäen kimono, odotteleekin pääsyä blogin puolelle asukuvien muodossa.


Viime viikolla käväisin Anskun kanssa kurkkimassa Hennesin kevään ja kesän uutuuksia. Tilaisuuteen oli luotu ihanan kesäinen tunnelma ja vaatteista kyllä monet ansaitsivat arviokseen sanan: IHANA.


Ensi viikon torstaina kauppoihin ilmestyy festarikiitäjän unelma, nimittäin Coachella mallisto. Hapsuja, hapsuja ja vielä vähän lisää hapsuja. Itse ihastuin suunnattomasti mallistoon kuuluvaan valkoiseen pitsijakkuun, josta en tietenkään saanut yhtäkään hyvää kuvaa, mutta jonka näen kesällä farkkushortsien parina täydellisesti. Ja toivottavasti ensi viikolla myös päälläni.


Valkoisella linjalla jatketaan, sillä toinen valkoinen rakkaus löytyi myös showroomilta. Olen viime kesän jälkeen tullut siihen tulokseen, että miten en ole aiemmin käyttänyt enemmän valkoisia kenkiä. Tuntuu, että ne freesaavat asun kuin asun. En omista valkoisia korkokenkiä, joten mielestäni olisi erittäin perusteltua hankkia nuo Hennesin upean valkoiset kengät.


Illan plääni olisi sellainen, että sukellan omaan vaatekaappiini ja toivon löytäväni sieltä jotain ihanaa, jonka voin sitten huomenna pukea päälleni kun suuntaan Helsinkiin viettämään tyttöjen iltaa bloggaajien kesken. Todellisuudessa iltani varmaan sujuu niin, että tuijotan kaikkia, ah niin ihania turhista turhimpia, ohjelmia koneelta ja huomenna lähden bussilla Helsinkiin puolet vaatekaapista mukanani, koska en saa mitään päätöksiä tehtyä.


Mene ja tiedä, mutta mahtia viikonloppua kaikille! ♥


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Daphne
,
Pakko saada toi bikiniyläosa. Ihana! 😊
Reetta Ekström,
Se on kyllä superihana! <3
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Ansku,
Haha! No, miltä näyttää, onko jo vaatekaappi pakattu? 😃 <3
www.peaceandstyle.fi
Reetta Ekström,
No tota tiiäks ei oo, ei vaatekaappia, eikä yhtään yksinäistä vaatettakaan. 😃 Katsoin rästissä olleita Saliksia puoli yhteen asti ja nyt heräsin reippaana laittamaan itseni ja tavarat kuosiin. 😃D
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Satu/villa fox,
Aaks, miten ihanat noi valkoiset kengät! <3____<3 Hei, blogissani on sulle haaste. 😊
villafox.bellablogit.fi/
Reetta Ekström,
Ne on vähän jopa vaarallisen ihanat. 😃
Kiitos ihana, toteutan haasteen ehdottomasti! <3
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/