H&M STUDIO S/S 2016

Hennesin Studio -mallistot ovat mielestäni aina todella kiehtovia. Ne eroavat kivasti Hennesin muusta valikoimasta paitsi erilaisuuden myös paremman materiaalin osalta. Tämän kevään/kesän Studio -mallisto tuli myyntiin eilen. Mallistoa löytyy valikoiduista myymälöistä ja sitten nettikaupasta. Tiedän ainakin satavarmaksi, että Helsingissä Aleksanterinkadun Hennesillä on myynnissä tämä mallisto.

Kävin tutustumassa Studio -mallistoon pari viikkoa sitten. Ilma oli silloin aivan kammottava, mutta kun näin malliston niin hetkeksi tuli sellainen fiilis, että nyt on kesä. Rakastan malliston rentoutta. Sporttivaikutteet ovat hivuttautuneet osaksi Studio -mallistoakin. Kevyitä ja kauniita materiaaleja on hyödynnetty mallistossa paljon.

Boheemius nousee myös vahvasti esiin tässä mallistossa. Sen mainitsemani kesän lisäksi tästä mallistosta tulikin itselläni mieleen myös festarit. Tästä valikoimasta kasaisi helposti mielenkiintoisen festarilookin.
Kun nyt katson ikkunasta ulos niin siellä ei ole yhtään niin harmaata kuin yleensä ja aina välillä paistaa aurinkokin. Joten jos keväinen fiilis on vallannut sinunkin mielesi niin tarkemmin pääset katselemaan tätä Studio -mallistoa tästä.
Ihanaa perjantaita kaikille! ♥

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät