Houkutuksia maailmalta ja naapurista

Ruotsista tulee loistavia vaatteita. Ruotsalaisia merkkejä joista itse tykkään on monia. Yksi lemppareistani on kuitenkin ehdottomasti Cos. H&M:n "isosiskona" tunnettu Cos on mallistoiltaan simppelimpi, laadukkaampi ja myös hieman H&M:ää kalliimpi. Vaikka vaatteet ovat yksinkertaisempia on niissä kuitenkin sitä jotain. Kävin viimeeksi Cos:in myymälässä maaliskuussa Tukholmassa. Liike pursui tuolloin ihanuuksia ja upeita värejä. Pitkän pohdinnan jälkeen nappasin mukaan jotain keltaista, korallia ja vihreää.

Mutta nyt uutisista parhaimpaan: Cos on vihdoin avannut ensimmäisen Suomen liikkeensä ovet.
Jo alkuvuonna luin muistaakseni Oliviasta, että liike on tulossa tänä vuonna Helsinkiin, Kämp Galleriaan. Suosittelen ehdottomasti liikkeessä poikkeamista, vaikka merkki täysin vieras sinulle olisikin. Varmasti tämän kesän aikana tulen siellä itsekin poikkeamaan. Lupaan raportoida kun se hetki on koittanut.

Sitten niihin vielä suurempiin houkutuksiin. Nettisivu http://www.theoutnet.com/ on oikea aarreaitta. Suureksi houkutusten aarrearkuksi tämän sivun tekee se, että siellä on huippumerkkejä todella isoin alennuksin. Usein viikonloppuisin on vielä extra-aleja. Sivun tuotteet toimitetaan UPS:in kautta Lontoosta ja noin viikon sisällä paketti on perillä tilauksestasi. Kyllähän ne vaatteiden hinnat edelleen kovia ovat, mutta jos 300€ sijaan hintaa onkin 80€ tekee se tuotteesta lähes ilmaisen tuntuisen. Käyn sivua selailemassa todella usein, mutta en todellakaan voi sieltä usein mitään tilata. Joka päivä saan kuitenkin sopivan annoksen muotia kun klikkaan saitin uutiskirjeen mailissa auki. Usein on piristävää blingiä tarjolla.

Tänään bongasin jotain, mitä olin bongannut aikaisemmin (en muista oliko se tämän vai viime vuoden puolella) catwalkilta. Hame on niin överi, että se on jo ihana. Ei siinä mielessä ihana, että voisin moista käyttää, mutta kyllä se hymyn saa huulille. Pirtsakkaakin pirtsakampi! :D

Outnetin sivuilta löytyy vaatteiden lisäksi mm. kenkiä, laukkuja, huiveja ja koruja.  Suosittelen lämpimästi selaamaan sivun eri osioita läpi ja ihastelemaan sekä ihmettelemään mitä kaikkea maailman muotitarjontaan mahtuukaan!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Riikka,
Liityin sun lukijaksi, aiemmin oon vaan facebookin kautta seurannut 😉

Tonne COS:sille on kyllä päästävä, onneksi on pari Helsingin reissua tulossa lähiakoina!
www.blogger.com/profile/166099141745723914
Reetta Ekström,
Kiva kuulla, tervetuloa! 😊

Mun täytyy malttaa heinäkuuhun ja keskityttävä nyt vaan töihin. Toivon et silloin sit olis mahdollisesti jotain kivoja ale-löytöjä luvassa 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159