Hullarit tsekattu


Odotettu viikonloppu Helsingissä kera ystävien ja hullarien oli mitä onnistunein. Ainoa miinus oli perjantain surkeaakin surkeampi ilma! Vettä satoi koko päivän eikä tuulikaan unohtanut tulla vierailemaan. Onneksi maanalla pystyi seikkailemaan kaupasta toiseen.

Molempina päivinä tuli oltua liikenteessä 11h. Urheana aina aloitin päivän korkkareilla. Ekana päivänä luovutin 7h jälkeen ja toisena kuuden. Tänään onkin jalat ollut yhtä kipeät kuin kovan salitreenin jälkeen! :D
Hullarit eivät tuottaneet pettymystä tälläkään kertaa! En ole vielä ehtinyt ostoksia kuvaamaan, koska sää suosi ja tänään sai useamman tunnin istu pihalla auringosta & kirjasta nauttien. Niin ja tuli grillattuakin ensimmäisen kerran, nam!
Tänään siis vihdoinkin koitti odottamani ballerina kelit. Löysinkin ylisöpöt ballerinat H&M:ltä ja ne pääsivät heti käyttöön. Suosittelen, ovat meinaan todella hyvät jalassa.


Hullarien lisäksi kävin muutamaankin otteeseen Zarassa. Kun sinne astui sisään, tuntui kuin olisi kesä. Rekit pursuivat kirkkaita värejä aina neonin hohtoon asti.

Myös valkoista eri sävyissä oli runsaasti tarjolla.
Pitsi pitää pintansa tänäkin kesänä. Sitä oli yhdistettynä niin vaatteisiin kuin huiveihinkin. Rennot topit yli-isoilla kainaloaukoilla ovat vihdoinkin rantauteet näkyvästi Suomeenkin. Viime kesänä niitä jo kovasti metsästelin, mutta täältä en löytänyt,Tukholmasta kylläkin.
Nyt kun ballerina säät on saavutettu voikin siirtyä odottamaan sitä hetkeä kun tarkenee näillä topeilla! :D

Mutta takaisin hullareille. Vaate tarjousten tsekkailujen jälkeen oli vuorossa herkut. Ja niissä niitä tarjouksia vasta riittikin.
Toin kotiin tällaiset:
Keksit on melkein jo syöty - ovat ihan huippuhyviä ja kivasti yksittäispakattuja. Tryffeleitä ei olla vielä maistettu, mutta tuskin ne pahoja ovat.

Tässä photoa itse osastolta:
Tassel varastoakin tuli vähän päivitettyä <3

Näin siellä myös hienoimpia suklaita ikinä! En kuitenkaan ostanut niitä, koska eihän noin kauniita raaski edes syödä. Kuva oli kuitenkin pakko napata.

Perjantaina tuli lievästi ilmaistuna kiire aamulla klo.5.55 startanneeseen bussiin. Vaikka mielestäni heräsin ihan tarpeeksi ajoissa (klo.4.15) hokasin yhtäkkiä että 5min aikaa olla autossa, jotta ehtii ajoissa asemalle. Siinä kohtaa päällä oli vielä yöpaita ja niiin matkalaukkukin osittain pakkaamatta. Illalla kun ajattelin, että mietin sitten aamulla mitä laitan päälle ja mitä otan mukaan. Pläänit ei oikein toiminut, joten pe vaihdoin vaatteet kesken shoppailujen :D Aamulla kun tuli heitettyä päälle vain sitä mitä ensimmäisena osui käteen.
Lauantai sujui jo paremmin aamun suhteen, vaikka silmissä kiilteli vain Ekbergin brunssi! Ja oli kyllä kaiken odottamisen arvoinen.

Tässä kuvaa lauantain asusta:
Huivi, H&M
Takki, H&M
Mekko, Mango
Laukku, Marc by Marc Jacobs
Sukkahousut, Wolford
Kengät Topshop

Lasillisella sangriaa aloitettiin lauantai-illan ruokailu Sevillassa.
Oli kyllä aivan mahtava weekend <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Minna
,
Voih ja huoh 😊
Viíkonlopun lähes kruunasi kuvasi sangriasta ja 'viikonlopusta' 😊 Aistittavissa liitelevää fiilistä, kaikin puolin! <3
Reetta Ekström,
Kiitos kovasti! <3 Ladatuin akuin kohti uutta viikkoa! 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159