Huomenna

Huomenna ne starttaava: Hullut Päivät nimittäin. Jos asuisin Helsingissä, olisin varmasti joka aamu klo.8 stokkan kellon alla ryysämässä sisään ja imemässä energiaa pää kolmantena jalkana poukkoilevista ihmisistä. Tosiaan, minua se ruuhka ei ahdista vaan piristää. Jos hullareilla olisi vain muutama ihminen itseni lisäksi, veisi se vähintään puolet koko päivien hohdosta.
Kuvastoa on kovasti tullut selailtua ja onneksi siellä ei ihan mitään maata mullistavaa ke&to ollu, koska pääsen mestoille vasta perjantaina. Ainut mikä pisti keskiviikon kohdalla tosissaan silmään, olivat ne Michael Korsin ballerinat. Vaikka kenkiä en nyt edes tarvitse, näytti ne jotenkin niin kivoilta.

Suuntaan siis Helsinkiin perjantaina jo aamulla aikaisin. Bussi on kampissa klo.7.35 ja tarkat suunnitelmat päivien kulusta on tehty! :D
Nappaan metron steissille ja vien matkiksen säilytykseen. Sitten ehdin vielä hyvin stokkan ovelle kasiksi. Siellä treffaan vanhan lapsuudenystävän ja päivemmällä Kreetan altaalla tavatun energiapakkauksen. Jään Helsinkiin yöksi ja seuraavana aamuna kasiksi stokkalle.
Sen jälkeen kahden hyvän ystävän kanssa brunssille ja siitä sitten päivää viettämään ja vielä illemmalla syömään uudemman kerran. <3
Viikonlopusta tulee varmasti ihana ja vatsalihakset taitavat olla sen jälkeen todella koetuksella kaikesta nauramisesta!

Tottakai ohjelmassa on myös trendien bongailua.
Yritän myös vihdoinkin löytää jo pari kuukautta etsintälistalla olleen kunnon keltaisen huivin, joka saisi olla muhkea, mutta ei kuitenkaan liian paksu. Tehtävä on osoittautunut VAATIVAKSI!
Ja vaativaa tulee olemaan myös sen pohtiminen, että mitä laitan päälle.
Ja varsinkin päänvaivaa tuottaa se, että millaiset kengät valitsen. Toivon äkillistä lämpöaaltoa, jotta voisin viimeinkin laittaa ne ballerinat jalkaan. Takapakkia kevään tulon suhteen on tullut jo ihan liikaa! 
Ehkä saan jotain hyviä vinkkejä huomenna kun suuntaan Turkuun yhtä muotinäytöstä katsomaan. Paitsi jos jotain lunta oikeasti huomenna sataa niin sitten en pysty menemään. Täytyy pitää peukkuja, että näin ei kävisi.

Tykkää-merkinnät

Kommentit