Huomenta ihanat!

Jos joku olisi viikko sitten sanonut, että kesä alkaa sunnuntaista tai, että tänäkin vuonna Ruisrockissa tulee olemaan aikamoisen mahtavat säät, niin en olisi uskonut. Moni muu uskoi asian jo alkuviikosta ja se johti siihen, että Ruisrock myytiin loppuun. En tajua miten nopeasti vuosi onkaan mennyt. Tänä vuonna olen panostanut Ruisrockin osalta vain siihen, että vielä tämänkin päivän loihdin ihmisille kauniita ripsiä festareille.
Kun työt on tehty niin aion nauttia tästä viikonlopusta täysillä rentoutuen, enkä anna minkään pahoittaa mieltäni. Kesä on niin lyhyt, että silloin on iloittava, niin se vaan on.
Jos lähtisin tänäkin vuonna festareille niin panostaisin ehdottomasti kirkkaaseen huulipunaan ja pukeutuisin johonkin ihanaan playsuittiin. Toisena päivänä vaihtaisin huulipunan väriä ja pukeutuisin johonkin, mistä löytyy hapsuja. Kolmantena päivänä olisin luultavasti käsivarsistani perus punainen ja siihen päivään varaisin itselleni jonkun vilpoisen kimonon shortsien kaveriksi.
Millaisia festarivaate suunnitelmia teillä on? 
Mahtia viikonloppua kaikille, rokatkaa ja pitäkää toisistanne huolta! ♥SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit