I Love Me

Flunssa alkaa olemaan historiaa, vihdoinkin. Varmasti olisin parantunut paljon nopeammin, jos olisi voinut pari ekstrapäivää  kotona lepäillä. Valitettavasti yrittäjällä ei kuitenkaan sellaista vaihtoehtoa ole. Tai oma luonteeni ei ainakaan salli kotiin jäämistä jos istua jaksan ja kädet pysyy vakaina. Kovempi työ on järjestää aikataulut uusiksi kuin tsempata finrexin ja buranan voimilla.

Ja koska jaksoin tsempata olen enemmän kuin ansainnut I Love Me - päivän huomenna.
Helsingin messukeskus on täynnä kaikkea ihanaaihanaaihanaa koko tulevan viikonlopun. Tänä vuonna nämä messut ovat saaneet uuden nimen: I Love Me.
Nimi on mielestäni osuva, koska päivä messuilla on ihanan piristävä. Jokainen tarvitsee elämään jotain kaunista ja tuolta sitä voi bongailla niin osastolta kuin osastolta. Niin ja piipahtaminen kuoharibaarissa tuo arkeen sopivasti luksusta. Suosittelen näitä messuja kaikille.

Lemppariosastoni ovat ehdottomasti muoti ja kauneus. Nämä messut ovat myös samalla oman alani tapahtuma. Perjantaisin siellä on oma professional beauty osasto, johon sain kaksi kutsua tänä vuonna. Lähdenkin viettämään tätä päivää ihanan lukioaikaisen ystävän kanssa. On ihanaa viettää päivä ilman aikatauluja ja mennä fiiliksen mukaan. Ainut suunnitelma on se, että messujen jälkeen käymme jossain vaiheessa syömässä maanantaina Helsinkiin avatussa Hard Rock Cafessa.

Tästä linkistä voit tutustua messujen nettisivuun: I Love Me - messut

Tänä vuonna messuilla on uutuutena Bloggers' Lounge. Siellä on ehdottomasti vierailtava myös.

Nyt täytyy kuitenkin suunnata vaatekaapille miettimään, että mitä sitä laittaisi huomenna päälle. Jonkinlaista visiota onneksi jo on, ettei ihan valvomiseksi mene koko yö.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Dii,
Oi kerro sitten millasta oli Hard Rockissa! Piilarit näyttää hyvältä ja myös koko nainen 😊
www.blogger.com/profile/019433307979379805
Reetta Ekström,
Lupaan kertoa! 😊 Kiitos Dii! <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159