I love tanning

Rakastan rusketusta ja auringon ottamista. Kesäisin ihmiset näyttävät paljon pirteämmiltä ja kauniimmilta rusketuksen ansiosta. Vaatteetkin näyttävät paljon paremmilta ruskettunutta ihoa vasten. Yleinen kuvaus kesällä jostain vaatteen väristä onkin: "Sellainen rusketuksen korostaja".

Enkä kyllä tiedä mitään niin rentouttavaa kuin kesäpäivä kera hyvän kirjan & jäätelön ja bikinit päällä loikoilua.
Nuorempana en ruskettunut oikeastaan lainkaan, aina vaan paloin. Nykyään onneksi väri tarttuu kiinni, mutta ei nyt mitenkään supernopeasti. Siksi aina hamstrailenkin kaikenmoisia rusketusta edistäviä voiteita ja after suneja joissa on rusketuksen kestoa pidentävä vaikutus.

Tänä vuonna kuitenkin päätin koittaa jotain, mikä on jo monena vuonna käynyt mielessä - AURINKOKAPSELEITA.
Olen nyt syönyt niitä melkein neljä viikkoa. Näitähän saa syödä vaikka ympärivuotisesti. Mielenkiinnolla odotan, että näyttääkö iho jotenkin erilaisen ruskealta syksyllä ja pysyykö väri todella pidempään. Sen olen kuitenkin huomannut, että iho ei ole niin kuiva. Kärsin herkästä/atooppisesta ihosta, joka kesällä muutenkin voi paremmin, mutta nyt jotenkin ekstrahyvin. Suosittelen siis lämpimästi testaamaan vaikka apu olisi vain tämmöinenkin! :)Tykkää-merkinnät

Kommentit

Diina,
Sä oot aina niin ihanan ruskea 😊
www.blogger.com/profile/019433307979379805
Reetta Ekström,