#IBA2014

Reilu viikko sitten vietettiin Indieadysin blog awardseja Helsingin Tivolissa. Ehdin odottaa gaalaa kovasti etukäteen, koska tiesin niin monen ihanan bloggaajatutun olevan tulossa sinne. Parasta oli se, että pääsin osallistumaan gaalaan Erikan kanssa ja yövyimme yhdessä Glo Hotelli Kluuvissa.
Olen Erikan tavannut ensimmäisen kerran aika tarkkaan vuosi sitten työni puolesta. Hänen kanssa on aina niin hauskaa ja inspiroivaa. Ollaankin suuntaamassa joulukuussa yhdessa Tukholmaan, en malta odottaa! <3

Mutta niin, päivätapahtuman jälkeen kävimme Burger Kingissä ja sen jälkeen suuntasimme hotellille laittautumaan. Olin jo syyskuussa päättänyt, että gaalassa se minun inspiration juttu asuuni tulisi olemaan turkoosit/vihreät huulet. Huulet yhdistin mustaan haalariin, suoperkorkeisiin Biancon kenkiin sekä mustaan laukkuun. Mutta tästä asusta mulla ei harmikseni ole yhtään kuvaa. Siksi ajattelinkin pukea sen joku päivä uusiksi, jotta saan kuvat siitä teille näytettäväksi.

Yritin myös epätoivoisesti kuvata teille hotellilla viikonloppuun liittyneitä juttuja, mutta huonon valon takia ei ne nyt ihan menneet nappiin. Laitoin nyt pari kuvaa kuitenkin tähän postaukseen, koska olen itsekin vähän hämilläni että miten jaksoin edustaa kuvan korkkareilla kuusi tuntia vaikka en ole koroilla kävellyt aikoihin.

Ilta oli mitä mahtavin, iso kiitos siitä kaikille ihanille: AnskuAnna-MariaSatuJanetTiiaAnna, EnniJuuliaAnni ja kaikille muillekin! <3
 Ilokseni bongasin itseni viime viikolla julkaistusta Indiedaysin jutusta: Indiedays Blog Awards - trendikkäimmät kohokohdat.Jutun pääset tsekkaamaan tästä. 
Kuullaan taas pian! <3


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Janet,
Oli kyllä taas niin ihanaa nähdä <3
Pus mus <3
www.blogger.com/profile/034687923927404251
AVY,
The blue lipstick is really cool.

/Avywww.blogger.com/profile/010359872770421498
Reetta Ekström,
Niin oli, jäi niin ihana fiilis koko viikonlopusta. <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159