Idolsin stailaukset

Olen lähes aina Idolsin suoria lähetyksiä seuratessa pohtinut yhtä asiaa: kuka valitsee esiintyjien asut? Tämä kausi on kyllä pessyt mennen tullen aikaisemmat. Asut ovat kamalia. Eikä pelkästään Idols-esiintyjillä vaan myös esim. Laura Voutilaisella.
Ihmeellisiä väriyhdistelmiä, liian pieniä vaatteita ja todella sotkuisia meikkejä.
Todellista tätityyliä nähtiin tänään pudonneella Niina Kähösellä. Ei kai kukaan artisti oikeasti esiintyisi tuollaisissa vaatteissa?

Vertailukohtana voisi käyttää tällä hetkellä pyörivää The Voice of Finlandia, jossa stailaukset ovat huimia Idolssiin verrattuna. Myös tähtivalmentajat ovat aina viimeisen päälle stailattuja. 

Tänään Diandralla oli puoliksi läpinäkyvät legginssit ja toppi, jonka tarkoitus vissiinkin oli olla vähän niinkuin mekko. Kutsun sitä topiksi, koska se oli niin lyhyt, että pikkuhousut lähes vilkkuivat kun lavalle otettiin kuvakulmaa alhaaltapäin. Mielestäni muutenkin Diandralle on osunut todella epäonnistuneita vaatevalintoja.
Torstenin vaatevalinta taas oli kerrankin positiivinen, jotain muuta kuin flanellipaitoja!
Mutta Heikki kera kajal-silmineen... No, ei kommentoitavaa :D

Mieleen tulivat myös jo kisasta tippuneet Iina ja Sini. Iinasta yritettiin uudella tyylillään tehdä 50-vuotta vanhempaa ja Sini tungettiin niin pieniin vaatteisiin, että ei ihme, että hänellä oli epävarma olo esiintyä. Kyllähän jokainen tietää sen tunteen kun päällä on jotain sellaista missä ei sitten viihdykään, niin on hirveän epävarma olo sitten kaikesta muustakin.

Ja pakko tähän väliin todeta, että en tajua miksei se Arttu tippunut vieläkään. Ei nyt ihan voi laittaa mielestäni samalle lavalle häntä ja Diandran tasoista laulajaa. Hän oli finalistien ehdottomasti heikoin lenkki ja silti mukana edelleen, outoa, mutta niin Suomalaista. Eihän Suomessa koskaan Idolssia ole se paras voittanut ja toiseksi tulleet ovat aina pärjänneet voittajaa paremmin.

Muistui muuten juuri mieleen tämän kauden kamalin vaateyhdistelmä, joka nähtiin Susanna Erkinheimon päällä. Laimeat liilanpinkit sukkahousut, ylilyhyet farkkushortsit ja korallinoranssi t-paita. Vaikka ne värit nyt in ovatkin, niin ei kaikki nyt ihan kuitenkaan sovi yhteen. Eikä tuon väriset sukkahousut vaan sovi kenellekään.

Uusia live lähetyksiä odotellessa...

Tykkää-merkinnät

Kommentit