Ihan vaan fiiliksiä

Siitä on nyt päivän vajaa pari viikkoa kun kerroin blogissa pohtineeni elämän reiluutta ja epäreiluutta. Epäoikeudenmukaisuus on yksi eniten mieltäni järkyttävistä asioista ja sen asian äärellä olenkin tällä viikolla viettänyt tovin jos toisenkin. Yritän itse olla aina mahdollisimman reilu ja miettiä asioita monelta kannalta. Jos jotain olen elämässäni oppinut niin sen, että mikään ei ole niin mustavalkoista miltä näyttää.
Ja vaikka kuinka reilu yrittäisi elämässä olla niin aina löytyy se joku mielensäpahoittaja, jota et tasan tarkkaan miellytä sitten yhtään. Olenkin tullut siihen tulokseen, että mielensäpahoittajilla täytyy omassa elämässä olla kaikki aika äärettömän hyvin, koska on aikaa ja energiaa pahoittaa mielensä ihan kaikesta. Itse ainakin ennemmin hymyilen kuin tuhlaan energiaani ainaiseen valittamiseen. Kun joku keksii jotain uutta niin HEP, mielensäpahoittajat on salamana paikalla.
Tällä viittaan eiliseen Nicki Minaj tempaukseen, jonka Summer Up festivaalit järjestivät Helsingissä. Pitkin kaupunkia oli ripoteltu 1000 Nicki Minaj -pahvihahmoa, joista sadan takaa löytyi liput Summer Up festareille. Festarien pääesiintyjä on ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva Nicki Minaj. Mun mielestä idea oli nerokas, markkinointitapa, joka todellakin herätti huomiota. Mutta sitten päästäänkin siihen, että eihän tämä markkinointityyli ollut kaikista lainkaan hyvä juttu. Mietin vaan, että miten pyllistelevä Nicki Minaj eroaa vaikkapa vaateketjujen bikini- tai alusvaatemainoksista? Musta ainakin on ihan huippua, että joku keksii jotain uutta ja olen todella iloinen niiden sadan puolesta, jotka onnistuivat lipun festareille nappaamaan.
No mutta miten on, pahoititko mielesi Nicki Minaj tempauksesta vai nouseeko peukkusi pystyyn? 
Nyt toivotankin teille ihanaa torstaita ja perjantaita, sillä tiedän sanoa jo nyt, että ehdin istahtamaan koneelleni seuraavan kerran vasta lauantaina - sen verran hektiset päivät on nyt edessä. Nauttikaa auringosta, sitä meinaan on luvattu näille päiville ja herkutelkaa vaikkapa ihanilla smoothieilla! ♥ 

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Pinja,
En ollut kuullutkaan tällaisesta tempauksesta! Mutta mun mielestä ihan loistava idea ja nimenomaan kivaa, että keksitään uusia tapoja markkinoida! 😊
pinjakk.blogspot.com
Iina M.,
Mauton. Jos sijoituspaikan oli pakko olla juuri portaat kirkon edessä, olisi kuvavalintaa voinut miettiä. Hyvän maun raja ylittyy, kun ladotaan kasa melkein paljaita pyllyjä konservatiivisen kirkon eteen. Tuntuu, että tässä yhteiskunnasa muiden kunnioittaminen alkaa huolestuttavasti kadota. Voi markkinoida kiinnostavalla tavalla niinkin, että kunnioittaa muiden arvoja.
moumou.fi
Pihla,
Kuulostaapa hauskalta markkinointitempaukselta!! Tollasia just tarvitaan. Muakin ärsyttää kun aina täytyy etsiä huonot puolet asioista ja hyvien ideoiden kohdalla tuntuu että tikustakin tehdään ongelma! Jos kaikki vaan ottaisi vähän rennommin eikä ottaisi asiakseen valittaa ja järkyttyä kaikesta, olis elämä paljon helpompaa. 😊
pihlahelena.blogspot.com
camilla,
Olen tullut siihen tulokseen, ettei mitään hyvääkään voi tehdä, etteikö joku keksisi valittamisen aihetta. 😃 Hyvänä esimerkkinä se hyväntekeväisyys "tyttöhuutokauppa", jonka nimestä veti vähän liiankin moni herneet nekkuseen, unohtaen tempauksen tarkoituksen. 😉

Nicki juttu oli ideana humoristinen! Eipä se iso pylly ole sen pahempi kuin monen mainoksen pikkupyllyt. 😊
everything-has-beauty.blogspot.fi
Reetta Ekström,
Joo, mä kanssa kannatan uusia ideoita! 😊
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Reetta Ekström,
Mä en jotenkaan edes ajatellut koko kirkkoa, kun ei niitä kuvia mihinkään alttarille ollu viety ja oli niitä muuallakin kuin kirkon portailla.
Mutta niinhän se on, että kaikki näkee asiat omalla tavallaan. 😊
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Reetta Ekström,
Juurikin näin, kun joku keksii jotain uutta niin siitä on aina pakko keksiä jotain sanomista. Oli tempaus sitten ihan mikä tahansa, niin koskaan se ei sataprosenttista tukea saa taustalleen.

Jep, elämä on niin paljon helpompaa kun ottaa edes vähän rennommin! 😊
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Reetta Ekström,
Hei joo, se oli kyllä taas ihan älyttömyyden huippu!
Nykyään ei enää edes sana hyväntekeväisyys riitä pitämään asiaa positiivisena. 😃

Oli mukava rupatella torstaina! <3
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/