Ihanaa Olla Nainen

Tänään on ollut ihana päivä. Orastavasta flunssastakaan ei ollut enää mitään tietoa kun sain asiakkaalta kouraani kimpun valkoisia tulppaaneja! <3
Laitoin ne hempeän vaaleanpunaiseen maljakkoon ja ajoin varoen illalla kotiin kukat maljakossa heiluen. Kukat ovat kyllä arjen piristys ja kodin kaunistus. Miksi sen muistaa vasta silloin kun niitä kukkia saa? Voisihan niitä hyvin ostaa itselleen ihan joka viikko.

Lupaan ikuistaa nämä kaunottaret viikonlopun aikana tännekin.

Vielä on pikkuisen tätä vuorokautta jäljellä joten IHANAA NAISTENPÄIVÄÄ KAIKILLE IHANILLE LUKIJOILLENI! <3
Laitan tähän alle vielä pari naisellista kuvaa ja sitten kipitän nukkumaan. Työt kutsuu aamu kahdeksalta ja niiden jälkeen alkaa viikonloppu minullakin. Huomisen aikana olisi tarkoitus testata yhtä uutuus juttua ja kasata siitä postaus sekä arvonta. Blogilapsoseni täyttää nimittäin huomenna, 9.3 ensimmäisen vuotensa. Vuosi on vierähtänyt hujauksessa. On ollut ihana huomata, että täällä käy muitakin kuin vain minä. Olen kokenut tämän blogin kirjoittamisen päivä päivältä tärkeämmäksi, koska kun kirjoitan postausta saan olla ihan kaksin ajatusteni kanssa. Jokainen tarvitsee sen oman hetkensä arjen vastapainoksi.

Tykkää-merkinnät

Kommentit