Iholla part two

Kirjoittelin teille jo aikaisemminkin tuosta Iholla sarjasta. Olen katsonut kaikki jaksot järjestyksessä, mutta muutama vielä rästissä. Tällä hetkellä on niin paljon kaikkia ohjelmia joita tulee seurattua, että väkisinkin jää jotain aina näkemättä. Onneksi netistä pystyy katselemaan melkein kaikkia ohjelmia jälkikäteen.
Tänään olin töissä 11tuntia, niin ei mikään ihme jos ei oikein aika tahdo riittää kaikkeen. Nytkin pitäisi kyllä jo olla nukkumassa, mutta oli pakko vielä katsoa pari jaksoa ja tuumailla.

Olen alkanut pitämään tuosta sarjasta todella kovasti. On hämmästyttävää huomata, miten mainoslauseenakin käytetty, tämän lähemmäs et pääse, toteutuu sarjan edetessä. Henkilöt, jotka aluksi ärsyttivät ovatkin nyt jaksojen kuluessa saaneetkin mielipiteeni muuttumaan.
Koskettavaa oli Esinin vierailu Turkissa ja se, miten matka sitten päättyi. Joukon nuorin, Sini, tuntuu kasvaneen henkisesti aika lailla. Vaikka rajat ärsyttävät, on hän silti myös onnellinen elämästään tällä hetkellä.
Jäin myös miettimään Marian sanoja siitä, että miten erilainen hän oli ennen lapsia tai taloprojektia. Mutta niin se vaan menee, että uudet tilanteet kasvattavat meitä ihmisinä suoriutumaan juuri siitä hetkestä.

Itselleni iso suoriutumisen paikka oli se, kun kolme vuotta sitten keväällä päätin irtisanoa vakituisen työsuhteeni. Syynä oli halu tehdä jotain muuta, koska tunsin palavani loppuun sen hetkisen työni kanssa. Kiitosta tai arvostusta ei saanut mistään, mutta silti olisi pitänyt pystyä aina vain parempaan ja parempaan. En ole katunut päivääkään, paitsi ehkä joskus kaivannut sitä, että kahden viikon välein ollut palkkapäivä olisi osa elämää. Päätin siis ryhtyä kauneusalan yrittäjäksi 21-vuotiaana. Vapaus päättää kaikesta itse on aika koukuttavaa. Varjopuolena taas se, että satavarmaksi ei voi tietää mitä seuraava viikko tuo tullessaan. Varmaa kuitenkin on, että olen löytänyt juuri sen minulle oikean alan ja vahvistunut siitä, että asiakaspalvelu on se minun juttuni.
Kun saan liikkeeni järjesteltyä loppuun kevätuudistusten myötä niin esittelen työpaikkani teillekin! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Salla,
Oon tsekkaillut nyt netistä pari jaksoa sieltä täältä sun suosituksesta. Ihan mielenkiintoinen sarja! Mä tunnistan kyllä itseni nyt tosta loppuunpalamisjutusta, ja mietin et mistä sais tollasta rohkeutta, kun sulla on. Jotan pitäis nyt kyllä... Sulla kaikki on mennyt tosi hienosti! Ihailtavaa kyllä 😊
www.blogger.com/profile/066220753665186556
Reetta Ekström,
Kiva kuulla! 😊 Tässä just mietin et tänään pakko katsoa loputkin rästijaksot.
Kiitos kovasti! 😊 En voi oikein muuta neuvoa antaa kuin sen, että kannattaa uskaltaa ja positiivisuudella pääsee pitkälle! Tsemppiä! 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159