Iltapala parvekkeella

Sateen jälkeen parvekkeemme muuttu niin kauniin väriseksi, että mun oli ihan pakko ikuistaa se näihin kuviin eilen illalla. Ostin kotiin pitkästä aikaa kukkia ja valitsin niille maljakoksi vanhan Riihimäen lasin lasipurkin. Parvekkeen, maljakon ja kukkien väri sointui täydellisesti yhteen ja valkoisella lautasella ollut iltapalani toi kivasti valoa kuviin. Ruoan kuvaaminen on jotenkin hirveän terapeuttista, koska ruoka ei liiku mihinkään.
Nämä kuvat koitin kuitenkin saada otettua suht nopeasti, koska en kestä mysliä, joka ei enää rousku hampaissa. Murojen rouskumattomuus ahdistaa ehkä vielä enemmän ja tiedän, että en ole tämän asian kanssa yksin. :D
Olin onneksi tarpeeksi ripeä ja sain nauttia parvekkeella herkullisesta iltapalastani. Maustamaton jogurtti, mansikkainen muromysli ja tuore minttu olivat sen verran kova yhdistelmä, että tulen syömään tätä vielä monesti, nam!
Mutta jes, se olisi taas viikonloppu ja kesäloma on taas viikon lähempänä. Odotan lomaani jotenkin niin malttamattomana, että välillä ihan huvittaa. Mutta jokainen tarvitsee vuodessa edes sen yhden oikean loman. Vaikka usein sanotaankin, että yrittäjät ei lomaile niin mä olen ainakin alusta asti pitänyt huolen siitä, että edes se yksi loma on vuodessa pidettävä ja silloin on matkustettava pois kotikulmilta - muuten en pysty irrottautumaan työstäni täysin.
Mutta nyt irrottaudun arjesta viikonlopun viettoon ja taidankin suunnata huomenna maalle rentoutumaan.
Ihanaa viikonloppua kaikille! ♥


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät