Indiedaysin bloggers inspiration day & blog awards

Vietin kaksi viikkoa sitten erilaisen lauantain ikinä. Pääsin ilokseni osallistumaan Indiedaysin järkkäämään blogitapahtumaan. Käväisin aamulla töissä ja sitten hyppäsin kympin bussiin kohti Stadia. Jenna ja Riikka olivat menneet jo tuntia aikaisemmalla bussilla ja treffasimme sitten keskustassa ennen Bloggers Inspiration Dayhyn suuntaamista. Olin sopinut myös Senjan ja Ellan kanssa, että nähdään päivätapahtumassa. Oloni oli turvattu, koska tiesin etten ketään  muita sitten tapahtumasta millään tavalla tuntisikaan! Tottakai tuttuja naamoja jokusen bongasin, mutta aika vähissä on minun blogitutut. Aikaa on vuorokaudessa ihan liian vähän kaikkien ihanien blogien lukemiseen, vaikka niin kovasti haluaisinkin blogimaailmaan paremmin tutustua.
Vietin päivätapahtumassa eniten aikaa Ellan kanssa. Tavattiin ensimmäisen kerran marraskuun alussa Bianco kemuissani ja oli nyt kiva tutustua paremmin. Käytiin Ellan kanssa kahdestaan sekä koko porukalla kuvauttamassa itsemme kuvausseinällä.

Päivätapahtumassa aika sujui kuin siivillä. Tutustuttiin paikalla olleisiin yrityksiin, maisteltiin kuohuvaa ja herkuteltiin minijälkkäreillä. Satiin lähtiessämme matkaan mukaan goodiea bagit.
Veimme tavarat Jennan ja Riikan hotellille, kävimme syömässä sushia ja sitten aloimme laittautumaan Klaus K:ssa järjestettäviä Blog Awardseja varten.
Mulla ei todellakaan mennyt valmistautuminen nappiin - huomasin meikkieni kadonneen. Siinä ei itku ollut kaukana ja fiilis laittautumiseen ja asun valintaan oli enemmän kuin nollassa. Onneksi sain tavoitettua Indiedaysin väkeä ja kuulin meikkipussin olevan heillä tallessa ja että saan sen iltatapahtumassa.
Niin mun tuuria kyllä taas!

 Kuva: Krista Luoma
  Kuva: Krista LuomaKun meikkiongelmista huolimatta olimme saaneet itsemme kuntoon suuntasimme Klaus K:hon. En ollut koskaan ennen siellä käynytkään. Tila oli todella upea ja paikalla oli toinen toistaan tyylikkäämpiä ihmisiä. Itse en ehtinyt kuin pari tuntia juhlissa olla, sillä olin jo ennakkoon ostanut edullisen kotiinpaluun kympin bussiin. Ehdin kuitenkin nähdä palkintojen jaon sekä Fashion Armyn tyttöjä. Yritettiin Marian kanssa saada yhteiskuva otettua, mutta huono valaistus teki tepposet. Yhden nyt julkaisin kuitenkin, koska Maria on niin suloinen. <3

Ostin näitä juhlia ajatellen jo kauan himoitsemani Cubuksen kaulakorun. Aion kyllä ehdottomasti ottaa sen ihan arkikäyttöönkin. Se on varmasti niin täydellinen yksinkertaisten neuleiden kaverina.

Vaikka päivä oli todella pitkä ja olin kotona vasta puolenyön paikkeilla en millään malttanut mennä heti nukkumaan. Oli ollut niin mukavaa, että oli pakko hetkeksi istua alas teekupposen kanssa ja vaan fiilistellä onnistunutta reissua.
Kiitos kaikki ihanat tytöt onnistuneesta päivästä ja kiitos Indiedaysille, että sain olla mukana tässä hienossa päivässä. <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonymous
,
Aika mageen näkönen gaala 😊
Ansku,
Hyviä kuvia sait! Omani eivät onnistuneet noin hyvin.
www.blogger.com/profile/021981307145626234
Reetta Ekström,
Reetta Ekström,
Kiitos Ansku! 😊 Molempien tapahtumien valaistus oli aika mahdoton. Itsekin yllätyin että noinkin hyviä kuvia tuli saatua!
www.blogger.com/profile/174198754531559159
Senja,
hei onpa kivoja kuvia! ja vieläkin muistelen tota päivää hymyllä 😊 oli niin kivaa<3
www.blogger.com/profile/161245189245606844
Reetta Ekström,
Kiitos! 😊
No älä muuta sano! <3 Vitsi et mulle jäi hirveä himo noihin chewitseihin ton maistiaispussin takia! 😃
www.blogger.com/profile/174198754531559159