Indietori - aurinkoinen retkipäivä Helsingissä

Kesäkuun viimeisenä sunnuntaina järjestettiin Hietalahden torilla kirppishenkinen Indietori. Satuin taas bongaamaan femman bussiliput Salosta Helsinkiin.
Helsingissä asuvalla ystävälläni oli vapaata, joten pääsimme viettämään ihanaa tyttöjen sunnuntaita.

Ihan ensimmäikseksi suuntasimme Hietalahden torille kiertelemään. Ilma oli ihan loistava ja aurinko paistoi lämpimästi koko päivän. Bussissa huolestuneena katsoin vuoroin shortsejani ja pilviä - onneksi ne katosivat kun pääsin perille.Olen aiemmin kertonut miten surkea kirpputorishoppailija olen - en vaan koskaan löydä mitään. Indietorin jälkeen pääseen viimein murtamaan tämän myytin, sillä bongasin neljä aivan ihanaa vaatetta. Esittelen ne erillisessä postauksessa, ettei tule ihan liikaa asiaa tähän yhteen. Nimimuistini on niin huono, etten valitettavasti muista keiltä bloggareilta vaatteeni bongasin.

Torilla riitti kuhinaa ja Indietori oli mielestäni toteutettu onnistuneesti. Bloggaajia tuli myymään kahdessa erässä, mikä oli todella hyvä juttu. Monilta kun loppui myytävät hyvinkin nopeasti.

Torilla kiertelyn jälkeen suuntasimme syömään. Haavena oli ruokapaikka meren ääressä ja niin päädyimme ravintola Caruselliin.
Carusellissa oli aivan ihana iso terassi meren ääressä ja ruoka oli todella herkullista. Voin suositella lämpimästi tätä paikkaa kesäpäivän viettoon ja kurnivan vatsan selättämiseen. Parmankinkkupizza oli täydellistä. <3


Ruoan jälkeen oli aika kipitellä kohti Kamppia. Napsittiin matkalla vähän asukuvia ja bongasin myös upean talon. Siitä oli ihan pakko napata kuva muistoksi.


Asukuvista iso kiitos rakkaalle ystävälleni. <3 Mitä te olette mieltä tästä asusta? 


Kaulakoru, Zara / Liivi ja Toppi, H&M Kassi, Victoria's Secret / Sormukset, Bershka Rannekorut ja Shortsit, Zara / Kengät, VagabondKynnet, Bio Sculpture / Aurinkolasit, H&M
Huulipuna on uusi rakkauslöytö MAC:in kesämallistosta - Viva Glam Nicki <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit