inOne haalari

Big Brotherin myötä suosioon nousseet one piece haalarit, saivat tietenkin minutkin innostumaan. Tilasin itselleni jo syksyllä Ruotsista inOne-sivustolta omani, mutta suosio oli huipussaan ja ruuhkat vissiin yllättäneet sivustonkin, sillä sain haalarini TÄNÄÄN. Mutta pääasia, että nyt se on täällä <3
Ja vaikka niin odotan sitä kesää, niin onhan se ihan kivaa, että vielä on semisti vilpoista ja voi kotona köllötellä haalarin kanssa.
Tässä nettisivuilta löytyvä kuva:
Mietin kauan, että minkä värisen itselleni valitsen.. Mutta päädyin mustaan, koska se on vaan jotenkin itselleni sellainen turvaväri ja sopii aina ja kaiken kanssa. Suunnittelin siis, että olisin voinut haalaria talvella pitää töissä ihanien huivien kanssa, mutta valitettavasti tämä jäi nyt testaamatta. Musta väri oli kuitenkin parempi kuin hyvä valinta, koska se sopii hyvin uusien hiusten kanssa.
Tai eihän ne nyt enää ole niin uudet, mutta vietettyäni viisi vuotta mustahiuksisena ja nyt vajaan kaksi kuukautta kuparinsävyisillä, niin kyllä ne nyt vielä tuntuvat uusilta. :)
Täytyy viikonloppuna vähän kuvailla sitä omaakin haalaria. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit