Instagram photos

Vietin eilen mukavan vapaapäivän Helsingissä. Tai no piipahdin aamulla töissäkin, mutta melkein vapis kuitenkin. Räntäsäde oli viimein loppunut ja saimme ystäväni kanssa napattua asukuvatkin Töölön hoodeilla. Käväisin tänään katsastamassa Bestsellerin uudet upeat tilat Espoossa ja eksymisvaarakin tuli eliminoitua, kun samassa bussissa sattui istumaan Elsa ja Mimmi. Oli mitä mukavinta päästä tutustumaan näihin tyttöihin, kiitos kivasta seurasta! <3


Lisää juttua tai paremminkin kuvia on tulossa keskiviikosta myöhemmin. Nyt olisi aika kurkata viime viikkojen kuulumisia insagram kuvien muodossa. Tänä vuonna en ole tainnut olla päivääkään ilman instagramia, en vaan pysty vastustamaan ihmisten upeita kuvia saatika filtterien tuomaa viimeisteltyä ilmettä. Instagramista minut löytää nimellä reetta_e, tervetuloa seurailemaan.


Lounas sushibuffassa./ Lasit kuohuvaa rakkaan ystävän kanssa hänen ulkomaille muuton kunniaksi./ Samana päivänä annoin hänelle myös tuollaisen rannekorun./ TB Magnumit Spaltin pressipäiviltä.


Kävin viime perjantaina testaamassa kulmakarvojen tuuhennosta./ Zeroa matkaeväänä./ Acon tilaisuus Hotelli Kämpin peilisalissa./ Asukuva viime viikolta.


Blogissa oli meikkivinkki näistä tuotteista./ Details./ Ja details syksyltä 2013, jolloin olin Köpiksessä Biancon Fashion Army leirillä./ Tummien silmänalusten pelastaja.


TB asukuva Köpiksestä 2013./ Tän vuoden ekat laskiaispullat./ Lounas Fontanassa, parhautta./ Asukuva tammikuun lopulta.


Mukavaa torstaita kaikille, pian onkin taas jo viikonloppu! <3


SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | BLOGILISTA |INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Riikka,
Mun alkoi just tekee ihan kamalasti mieli sushia, en edes muista koska viimeksi olen sitä herkkua saanut! 😊
kaksiyhdenhinnalla.com
CURIOUSNOORA,
Tuo viimeisen kuvan pörrötakki on niiin ihana. <3_<3
curiousnoora.refashion.fi
Reetta Ekström,
Sushi himon iskiessä sitä on jotenkin ihan pakko saada. Oon harkinnut, että opettelisin tekemään itse, koska Salossa ei oo mitään sushipaikkaa.
Kävitkö Turussa sushilla? 😊
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Reetta Ekström,
Kiitos Noora! <3 Se on kyllä noussut omaksi lempparikseni lämpimyytensä ansiosta. 😊
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Maria,
Kauniita kuvia kaikki! Ja vitsit mitä kaikkia herkkuja nyt näiden takia alkoikaan tehdä mieli 😃
ihanaista.blogspot.com
Reetta Ekström,
Kiitos Maria ja ymmärrän hyvin mitä tarkoitat! 😃
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/