Jes, gaala-asu tulossa sittenkin blogiin

No nyt on helppo hymyillä kun gaala-asun kuvat odottelee käsittelyä tietokoneella. Kuvailen asujani ihan minimaalisen vähän Salossa, koska täällä joutuu ihan tosissaan tekemään töitä sen eteen, että löytää kivan kuvauspaikan. Maanantaina kuitenkin päätin, että haluan saada kuvat gaala-asusta ennen Helsinkiin menoa, koska silloin myös palauttaisin asua varten lainassa olleen Cubuksen ihanan takin. Ja sen verran se perjantain kämmähdys kuvien unohtamisen suhteen vaivasi mieltäni, että päätin korjata asian.

Niinpä sovin eiliseen iltapäivään asukuvatreffit ihanan Camillan kanssa ja sääkin oli mitä mahtavin. Tai no okei, pikkasen kylmäsi kinttuja kun olin ilman sukkahousuja lähes pari tuntia ulkona, mutta hei, sillä ratkaisulla kuitenkin tarkeni! Löydettiin ihan mahtava kuvauspaikka asulle ja sunnuntaina olisi gaala-asuni teidänkin nähtävissänne. Uskon, että pääsen yllättämään teidät tällä asulla, sillä en meinannut itsekään tunnistaa itseäni perjantaina.

Tänään suuntaan töihin Helsinkiin ja se onkin samalla tän viikon viimeinen työpäiväni. Jään meinaan perinteisille Hullut Päivät treffeille kummitätini luokse. Siitä on aika tarkalleen kaksikymmentä vuotta kun olemme käyneet syksyn Hulluilla Päivillä ensimmäisen kerran yhdessä ja siitä asti olen tuntenut suurta vetoa keltaisia haamukasseja kohtaan.♥
Ihanaa torstaita tyypit ja tehkäähän loistavia löytöjä Hulluilla Päivillä! ♥

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät