Joulukalenterittomuus pelastettu


Lauantain vaihtuessa sunnuntaiksi tajusin jotain kamalaa - minulla ei ole joulukalenteria ja marraskuu on juuri vaihtunut joulukuuksi.
Olen kyllä monissa kaupoissa seissyt joulukalenterien edessä, mutta en vaan ole saanut päätöstä tehtyä. Lopputulos on silloin aika selkeä - kalenteriton! Menin vähän haikein mielin nukkumaan.
Joulukuuni oli kuitenkin heti aamusta pelastettu, kiitos Bik Bokin! <3
Selasin instagramia (minut löytää sieltä nimimerkillä reetta_e) ja silmiini osui Bik Bokin joulukalenteri, jes!! Olin viime vuonnakin siitä ihan innoissani ja useamman luukun tarjouksen Tukholmassa käydessä käytinkin. Nyt jokaisen päivän tarjouksen näkee kätevästi seuraamalla Bik Bokia instagramissa. Tämä on juuri sopiva joulukalenteri minulle!
Kalenteria voi seurata myös facessa ja pääset Bik Bokin fb-sivuille tästä.


Toinen joulukalenteri jota tulen aivan varmasti seuraamaan ja joka ikinen päivä myös osallistumaan sen huippupalkintojen arvontaan löytyy Costumelta. Joka päivä aukeaa uusi luukku josta paljastuu jokin ihana juttu. Kunkin luukun arvontaan saa aina vuorokauden ajan osallistua. Mistä sitä tietää vaikka joulun kunniaksi arpaonni kerrankin suosisi minuakin. <3
Costumen kalenteria pääset tsekkailemaan tästä.

Eli ei muuta kuin ihanaa joulun odotusta teille kaikille! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Hilla L.,
Eihän sitä joulua voi ilman kalenteria odottaa! Samaa mieltä. 😃 Mukavaa joulun odostusta!
t. http://cloudberryslife.blogspot.fi/
www.blogger.com/profile/126061223386443693
Reetta Ekström,
Jee, sielunsisko, kiitos samoin sinulle! <3
www.blogger.com/profile/174198754531559159