Kaalisoppadietti day two

Olen eilen ja tänään lataillut kaikki mahdolliset kuvat koneelle ja niitä herkkuja katsellessa en yhtään ihmettele syytä siihen, että olen nyt kaalisoppadietillä!

Koskaan ennen en kyseistä diettiä ole koittanut, mutta asiakkaani siitä kertoessa innostuin. Nyt on siis menossa toinen päivä ja se on onneksi jo loppusuoralla. Viisi vielä olisi edessä.
Mutta kai sitä nyt seitsemän päivän ajan pystyy mihin vaan?

Nimensä mukaisesti joka päivä nautitaan kaalisoppaa ja jokaisena päivänä on jotain eri ohjeita, että mitä saa syödä sen lisäksi. Se on kivaa, että on vaihtelua. En pystyisi mitenkään sellaiseen, että joka päivä joutuisi syömään vaan yhtä ja samaa.
Googlen syöttämällä sanan kaalisoppadieetti löytyy ohjeet.

Olen muutenkin päättänyt vaihtaa ruokavalioni vähän terveellisempään ja rajata herkkupäivät selkeämmin. On helppo aloittaa jotain uutta, kun syyskuun starttaamisen myötä lähdetään vuoden viimeiselle neljännekselle.
Myös liikunnan lisääminen kuuluu tavoitteisiini. Tämä kaikki tietysti riippuu aika lailla siitä, että kuinka kiireiseksi syksy muodostuu töiden osalta. Lupaan kuitenkin yrittää parhaani. 

Sunnuntaina kävin herättyäni kävelemässä tyhjällä vatsalla 45min. Ajattelin, että sen jälkeen olo olisi jotenkin heikko, mutta päinvastoin, olin täynnä energiaa.
Illan ohjelmassa oli kaalisopan teko.

Arvioin kattilan tilavuuden vähän liiankin suureksi, joten alkutilanne ei näyttänyt kovin lupaavalta. Kaalin kutistuessa pystyin keittoa sekoittamaan ja yhtään ei tullut yli reunojen.

Tässä kaalisoppani ainekset:1kpl keltainen ja vihreä paprika4kpl sipuliapuolikas kaali100 grammaa selleriä1 säilyketölkki kuorittuja tomaattejamuutama porkkanapuolikas kukkakaalikasvisliemikuutio reilusti mausteita mm. chiliä
Keittelin soppaa noin kaksi tuntia ja pakko hehkuttaa, että siitä tuli ihan älyttömän hyvää.Maistelin sitä jo sunnuntaina ja eilen ja tänään olen syönyt sitä ison annoksen kaksi kertaa päivässä.Kaalisoppaa saa syödä niin paljon kuin haluaa. 
Maanantaina sain sopan lisäksi syödä niin paljon hedelmiä kuin haluan, mutta ei banaania. Juoda sai veden lisäksi karpalomehua. Söin passion hedelmää, vesimelonia, mandariini säilykettä ja viinirypäleitä.Repsahduksena täytyy tunnustaa yksi pieni pähkinä, jonka pinnalla oli tummaa suklaata.Päivä sujui muuten kivuttomasti, mutta päänsärky sokerin puutteesta vaivasi ja illalla oli todella viluinen ja heikko olo. Tällä heikkouden hetkellä sorruin siihen yhteen pähkinään, mutta siitä tuli oikeasti parempi fiilis. Päänsärky ei helpottanu millään, mutta onneksi aamulla heräsin ilman sitä.
Tänään on ollut kasvispäivä. Vihanneksia, paitsi maissia ja papuja saa syödä niin paljon kuin haluaa. Myöks yksi uuniperuna voinokareella oli merkattu listaan.En kuitenkaan jaksanut yhtä perunaa alkaa uunissa kypsentämään, eikä rosamundiakaan ollut, niin kypsensin mikrossa kaksi pientä perunaa. Ei ole varmaan koskaan maistunut peruna niin hyvältä!Sen lisäksi olen syönyt kurkun, pari porkkanaa, vihreää salaattia ja aurinkokuivattuja tomaatteja sekä muutaman oliivin sen seuraksi.Tänään myös kävin 45min kävelylenkillä ja sen jälkeen oli vähän heikko olo ennen perunaa, mutta päänsärkyä ei ole enää tänään ollut.Repsahduksena tänään on ollut yksi vaahtokarkki ja yksi pieni suklaamuropallonen. 
Nyt täytyy siirtyä iltapala kaalisoppa-annoksen pariin. Raportoin päivien etenemisestä koko viikon ajan. Näin tehdessäni on helpompi pysyä ruodussa.
Onko jollain teistä kokemusta kaalisoppadieetistä?

Tykkää-merkinnät

Kommentit