Kadonnut viikko

Mielestäni juuri istuin koneella blogia kirjoittamassa, mutta siitä tulee huomenna viikko.
Elämästäni on selvästi kadonnut viikko, koska mielestäni juuri katsoin jakson maajussille morsianta ja tänään tuli jo seuraava jakso.

Kun oikein ryhtyy muistelemaan, niin onneksi muistaa, että viikkoon on mahtunut PALJON
kaikkea mukavaa ja ei niin mukavaa.
Jälkimmäiseen ryhmään pääsee ehdottomasti flunssa, joka varoitteli tulostaan jo keskiviikkona. En kuitenkaan suostunut flunssaa ottamaan vastaan vaan noudin 20kpl pakkauksen finrexiä apteekista. Torstaina oli vähän kohmeinen olo, mutta se meni ohitse. Perjantaina olo oli jo selvästi kurjempi, mutta päivän mittaa parani, kun hamusin Stockmannilla haamun tarjouksia. Kotimatka bussissa ei sitten niin mukava enää ollutkaan.

Olin täysin poissa pelistä lauantain sekä sunnuntain ja makoilin vaan sängyssä ja sohvalla välillä nukkuen ja välillä ohjelmia, mm. Harry Potteria, katsellen. Lepäily onneksi auttoi ja suoriuduin tämän päivän reilun kahdeksan tunnin työpäivästä.
Ehkä huomenna en käy enää niin hitaalla ja saisin kuvia koneelle hullujen päivien tiimoilta ja sitä myötä tehtyä raporttia löydöistäni.

Uutta hehkutettavaakin riittää, koska tasan kuukauden päästä tulee liikkeisiin Maison Martin Margiela - mallisto H&M:lle. Viluissani olen jo saanu lähes pakkomielteen muhkeasta, valkoisesta, toppatakista.

Mutta nyt unille ja palaan kaikkeen paremmin kun olen saanut itseni kuntoon!
Paljon haleja kaikille flunssaa poteville! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit