Kauan odotettu päivä Turussa tomorrow

Alkuviikon aherrukset on nyt takana ja huomenna on arkivapaa. Kun arkivapaalle oikein sopii jotain treffauksia niin se tuntuu jotenkin vielä enemmän vapaalta kuin viikonloppu.
Huomenna suuntaankin heti aamusta Turkuun treffaamaan ihanaa ystävääni ja iltapäivällä on sitten vuorossa pälvipäivät. Tämä on jo yli kymmenen vuotta jatkunut traditio joka sisältää höpöttelyä hyvässä seurassa ja herkullisten ruokien nauttimista.
Huomiseksi on luvattu hyvää ilmaakin, joten koitan napsia kivoja kuvia päivästä!

En oikein tiedä vielä, että mitä laittaisin huomenna päälle. Tekisi mieli laittaa jotain spesiaalia kivan päivän kunniaksi, mutta kuitenkin jotain rentoa, että jaksaa pitkän päivän hengata samoissa vaatteissa. Väriä täytyy myös ehdottomasti olla! :)
Ostin kaksi vuotta sitten pälvipäivien yhteydessä sellaisen paljettijakun, joka on aika kaapin kaunistukseksi jäänyt, mutta nyt mietin, että mitä jos laittaisinkin sen huomenna? Kimmallus kun on edelleen niin kovasti in. Täytyy tuumia!

Huomista fiilistellessä, kuvailin muutamia kesäisiä asusteita tänne tuomaan energiaa kaikille muillekin! :)Tykkää-merkinnät

Kommentit