Keltaiset housut aurinkoisena pakkaspäivänä

Jo alkukeväänä hankitut keltaiset housut olivat ostohetkellä unelmieni täyttymys. Ne ovat kuitenkin jääneet todella vähäiselle käytölle ja nyt päätin korjata asian.
Torstaina oli upea, aurinkoinen, pakkaspäivä ja ohjelmassa lounas ystävän kanssa. Fiilis oli alkuviikon epätoivopäivien jälkeen aurinkoinen niin päätin kaivaa kaapista keltaiset housuni.
Tajusin niiden sopivan täydellisesti tämänhetkisten alemyyntien löytöön numero 2/3.
Samalla sain edes vähän häivytettyä päässäni takovaa: kirkkaat housut leventävät minua pakkomiellettä. Vaikka tuskin olen ainut, joka tuntee olonsa kotoisimmaksi mustissa housuissa. Ne vaan ovat eniten sillä omalla mukavuusalueella.

Se, että pääsen nauttimaan lounaasta ajan kanssa hyvässä seurassa on minulle arjen luksusta. Sitä ei tapahdu päivittäin, harvemmin edes viikoittain.
Torstain lounas nautittiin viime aikoina lemppari paikaksi muodostuneessa Toisessa Keksissä. Tämä ihastuttava kahvila sijaitsee Salossa. Paikka tunnetaan laadustaan ja sopivan kotoisasta tunnelmasta.
Valitsimme molemmat lounaaksi savulohisalaatit. Ihanan runsas salaatti oli enemmän kuin herkullista ja raaka-aineet todella tuoreita. Toivottavasti taas pian pääsisin sinne lounaalle. <3Koska aurinko paistoi niin ihanasti ja kerrankin oli joku, joka voisi napsia minusta muutaman kuvan en jättänyt tilaisuutta käyttämättä. Eli pitkästä aikaa voin tarjota teille jotain muuta kuin peilikuvia. Vähän on kyllä niitäkin tulossa, koska muuten en olisi saanut tuosta yllä näkyvästä neuleesta kuvaa.

Takki, Peak Performance / Huivi, Sisters PointLapaset, H&M / Kengät, Ugg AustraliaRannekoru, Anna Dello Russo at H&M / Korvakorut, IberoNeule, Zara / Trikoopaita alla, Gina TricotHousut, H&M
Torstaina tein yksinkertaisen kauniit, säihkyvän siniset, kynnet joiden suhteen iski aikamoinen kynsikateus. Oli pakko lisätä vielä nekin tähän postaukseen.


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Dii,
Reetta,
Moi kaima 😃 Ihanat nuo housut!
www.blogger.com/profile/102846215624260649
Reetta Ekström,
Haha, terve toiselle! 😃 On harvinaista törmätä toiseen Reetta nimiseen,hih!
Kiitos Reetta! 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159