KENKÄRAKKAUTTA

Salossa sataa ainakin tällä hetkellä lunta ihan kunnolla, tulin juuri tunnin kävelylenkiltä ja näytin lähinnä lumiukolta. Siksi onkin jotenkin koomista kirjoittaa teille postausta kenkärakkaudestani, nimittäin kesäisestä sellaisesta.

Koitan nyt unohtaa tuon ulkona vallitsevan talven ja pitää kiinni siitä keväisestä fiiliksestä, josta olen viime ja tällä viikolla nauttinu Anna-Marian kanssa kun kiertelimme PR-toimistoja kevään ja kesän vaatemallistoihin tutustuen. Tällä viikolla saimme myös kuvata ihanassa kevätsäässä kattavan kokonaisuuden siitä, että millaisia juttuja nyt on tarjolla. Mutta enpä paljasta tästä jutusta vielä sen enempää, vaan palaan asiaan luultavasti pääsiäisen tienoilla.

Viime perjantaina kun teimme tätä tutkimusmatkaamme niin bongasin Polhemilta hienoimmat kengät ikinä ja nyt olen sitten vaan miettinyt niitä siitä asti. Ne ovat olleet ajatuksissani niin paljon, että nyt koitan saada tartutettua tämän kenkärakkauteni teihinkin tämän postauksen muodossa, niin jospa en sitten kärvistelisi tämän rakkauteni kanssa ihan yksin.


Eihän tässä mun kenkärakkaudessa ole mitään järkeä, koska en oikeasti raaski maksaa kengistä yli 300€ hintaa, vaikka merkki onkin See by Chloé. Ja toiseksi, aika harvoin valitsen jalkaani 11cm korolla varustettuja kenkiä. Viihdyn kyllä koroissakin, mutta olen vaan niin pitkä ihan ilman korkojakin, että siksi viihdyn paremmin lenkkareissa.

Vaikka kuinka yritän järkeillä tätä asiaa, niin mielestäni en näitä kaunottaria saa. Etsin ne jo käsiini Zalandon sivuiltakin.
Miten on, aiheuttaako nämä kengät ihastusta teissäkin? 
Näkisin nämä korolliset sandaalit täydellisenä yhdistelmänä ruskettuneiden säärien kanssa. No, onneksi omani ovat tällä hetkellä värimaailmaa kalkkuna, niin voin vaan lakata haaveilemasta - ainakin hetkeksi.
Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille! ♥
Ja hei, muistakaahan käydä osallistumassa käynnissä oleviin synttäriarvontoihin tästä ja tästä. Aamulla paljastuu sitten seuraava arvonta. ♥

SEURAA BLOGIANI: BLOGLOVIN | FACEBOOK | INSTAGRAM

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Pinja,
Hei apua, ihan täy-del-li-set! <3 Tänne ainakin sait aika tehokkaasti tartutettua tuon kenkärakkauden!
pinjakk.blogspot.com
Maria Ihanaista,
Noi kyllä todellakin on aivan upeat!!
ihanaista.blogspot.com
Reetta Ekström,
No niinpä, juurikin sitä ne on! <3

Jes, ihan loistavaa! 😉
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
Reetta Ekström,
Ollaan siis niin samaa mieltä tästä asiasta! <3
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/
klaara
,
Ihanat kengät. Minä vaan en osaa pitää ihan näin korkeita korkoja vaikka kuinka himottaisivat.
Reetta Ekström,
Mulla on vähän sama juttu, mutta aina välillä näinkin korkeat korot eksyvät jalkaani. 😊
lifeisbeautiful.bellablogit.fi/