KENZO X H&M -MALLISTON UUSIN LOOK

Marraskuussa ihmiset ympäri maailmaa luultavasti taas sekoavat. Tarkalleen ottaen se tapahtuu 3. marraskuuta, koska silloin kauppoihin saapuu KENZO x H&M -mallisto. Jokainen muodista innostunut varmasti muistaa, että millainen kaaos vallitsi viime vuoden marraskuussa kun Hennesin ja Balmainin yhteistyömallisto ilmestyi kauppoihin. Olin mestoilla itsekin ja se oli kyllä jotain todella greisiä.
KENZO x H&M -mallisto tulee varmasti olemaan jotain greisin erilaista. Mallisto, joka varmasti erottuu totaalisesti aiemmista yhteistöistä ja samalla myös mallisto, johon en itse ainakaan vielä ole päässyt täysillä sisään. Tähän mennessä julkaisuun tulleet kuvat mallistosta ovat olleet ehkä jotain liian erikoista jopa minunkin makuuni. Hartaasti toivon, että mallistoon tulisi kuulumaan myös jotain yksinkertaisempaa. Ostoslistalleni pamahtaisi heti esimerkiksi KENZOn logopaita.
Tänään julkaistiin malliston uusin look. Mekkoon oli pukeutunut norjalainen muusikko Anna of the North. Tykkään kuvan lookista, mekko sopii Annalle upeasti. En kuitenkaan voisi kuvitella, että kuvan mekko löytyisi omasta kaapistani. 
Jäänkin odottelemaan uusia paljastuksisa KENZO x H&M -mallistosta ja toivon, että sieltä paljastuisi jotain sellaista, jonka voisin lisätä syksyn must have -listaani.
Mitä te olette mieltä tästä yhteistyöstä? Onko niistä muutamista julkisuuteen annetuista lookeista löytynyt jo jotain sellaista, joka on ehdottomasti must have? 
Täällä reissussa on jotenkin ihan sekaisin päivistä, piti oikein tarkistaa, että tänään on ihan oikeasti perjantai. Joten mahtia viikonloppua kaikille!♥ Onko teillä jotain kivoja suunnitelmia viikonlopulle?

Kuvat: H&M

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Apua, nyt on kyllä pakkoa sanoa että ihan kauheita ovat ja kaikki 😟 Ainahan noi on toki erikoisempia, mutta nyt on kyllä liikaa kaikkea.
www.blogger.com/profile/148699784559136496
Reetta Ekström,
Voi ei! 😃
Mut joo, ainakin tähän mennessä on ollut tosi erikoisia juttuja tässä tulevassa mallistossa. 😊
www.blogger.com/profile/174198754531559159